един добър сервиз в Бургас....

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

един добър сервиз в Бургас....

Мнение от pain » 20 Окт 2006, 18:06

Както писах преди 10-на дни,закъсах в Бургас....нещо се скапа по мотора и взе да киха кат болен...След дълго лутане по псевдо-сервизи,ме насочиха към сервиза на Стоян Червенков,намира се на "5-ти километър"...и е специялизиран за БМВ!!!Бе хората си разбират там.Така че ако някои има ядове в този иначе толкова свестен град :D - да знае,там ще му помогнат!!!Благодарности на Стоян!!!
Hack The World

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 20 Окт 2006, 19:07

Рядко се чуват добри думи за сервизи у нас. За това мисля, че е хубаво твоето мнение да го прочетат повече хора. Местя я в Сервизния като ще оставя линк и тук-в Е34.
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 20 Окт 2006, 20:17

Колега pain, ще споделиш ли какъв беше проблемът и какви пари вземат. Честно казано, на мен ми е по- близо да отида при Том в Несебър да ми погледне колата, но да си призная, малко ми се струва авантюристично да тръгна на 100 или 150 км. Тук във Варна не знам дали има добри майстори на БМВ или просто не им се занимава. Това са причините да търпя разход от 20 /100 при градско каране. Един познат кара Е39, 528 и неговия разход при юркане и каране на трета, максимум четвърта, е 10/ 100.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 22 Окт 2006, 14:04

ktv написа:Един познат кара Е39, 528 и неговия разход при юркане и каране на трета, максимум четвърта, е 10/ 100.

:shock: Даже в книжката дето пише разхода по заводски данни не е толкова. А на практика е по-висок.

Назад към Сервизно обслужване на БМВ