Серви за диагностика на Vanos-a във Варна?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
Серви за диагностика на Vanos-a във Варна?
Ако някой знае някой добър майстор във Варна за ДВГ на БМВ-да каже...

- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Какво не ти е наред на мотора, че ти трябва сервиз?
Аз ползвам услугите на Варна-карс, преди година и половина диагностиката на мотора струваше 25лв.
Закачат компютъра и там си излиза всичко. Сега вече не знам колко струва, откакто откриха новия центьр.
Преди 10 дена си смених маслото при тях и ми взеха 180лв- 6.5 л Castrol TXT 5w-40 и маслен филтър.
Преди беше по евтино.
Друг свестен сервиз за ВМW във Варна не знам.
Аз ползвам услугите на Варна-карс, преди година и половина диагностиката на мотора струваше 25лв.
Закачат компютъра и там си излиза всичко. Сега вече не знам колко струва, откакто откриха новия центьр.
Преди 10 дена си смених маслото при тях и ми взеха 180лв- 6.5 л Castrol TXT 5w-40 и маслен филтър.
Преди беше по евтино.
Друг свестен сервиз за ВМW във Варна не знам.
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
Имах малки проблеми, но ги оправих-датчик на коляновия вал. Това за закачането-няколко пъти съм го правил-не важи-закачат го-компа казва че всичко е ок, ама не е.просто получава инфо че датчиците работят, въпроса е "как работят"...затова ми трябваше добър диагностичен център.
Горещо ти препоръчвам Ванката в Аспарухово!Влизаш в Аспарухово,стигаш центъра и хващаш на дясно,после първата или втората(не мога да се сетя в момента)пак в дясно,караш към 100 м и си там.Много е добър-специалист е точно по ДВГ и дизели най-вече!Аз мойта баварка там още не съм я карал ама дано и не ми се налага,обаче закарахме служебната(Астра,турбодизел,2000 г.)Ако ти кажа че половината сервизи в града сме обиколили преди това-не само че не я оправят ами и всеки различна диагноза даваше.Закарахме я при Ванката-за три дена я оправи и взе 270 лв а досега бяхме дали повече без никакъв резултат!
Чувал съм добри думи за Цоков и Канев-до затвора-от другата страна на улицата-били по тънките работи-инжекции и тем подобни!
Аз лично съм ходил "При Жижо"-100 м след Метро от дясно на пътя.Много съм доволен!Аз лично съм правил ходова част и съединител ама по принцип правят всичко!
Успех!
Чувал съм добри думи за Цоков и Канев-до затвора-от другата страна на улицата-били по тънките работи-инжекции и тем подобни!
Аз лично съм ходил "При Жижо"-100 м след Метро от дясно на пътя.Много съм доволен!Аз лично съм правил ходова част и съединител ама по принцип правят всичко!
Успех!
Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
какво правеше колата като беше със прецакан датчик на ваноса, как установи че проблема е при него и накрая (но не на последно миасто) колко излезна цялото удоволствие. Имам едни съмнения за моя датчик ама ....
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ