Къде ходите на сервиз?
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Къде ходите на сервиз?
Толкоз много хора с БМВ и никой не споделя (поне в Е46 форума). Я да видим тук дали ще стане.
Под сервиз имам впредвид смяна на масла, козметики, ремонти и т.н., така че ако посещавате повече от един в зависимост какъв е проблема, моля споделете
Под сервиз имам впредвид смяна на масла, козметики, ремонти и т.н., така че ако посещавате повече от един в зависимост какъв е проблема, моля споделете

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
videlov написа:Ходова част - Мотоексперт на симеоновско шосе
Двигател - Юве ООД на Симеоновско шосе 51
Мерси!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
за реглаж на преден и заден мост НЕ ХОДИ в МотоЕксперт....
Нищо не разбират.... А и при БМВ-то тази процедура е по-сложна....
аз си правя реглаж САМО В ДаруКар (срещу 100 лв.)
Нищо не разбират.... А и при БМВ-то тази процедура е по-сложна....
аз си правя реглаж САМО В ДаруКар (срещу 100 лв.)
Последна промяна ICE на 18 Авг 2006, 17:10, променена общо 2 пъти
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз като Виделов,ползвам услугите на автосервиз "Юве" .
За реглажи от скоро ходя при един много свестен и кадърен човечец на възраст в "Мишлен" центъра , близо до "Булгарплод"
Георги Пенчев
За реглажи от скоро ходя при един много свестен и кадърен човечец на възраст в "Мишлен" центъра , близо до "Булгарплод"

Георги Пенчев
специално за реглажа на преден и заден мост и аз не съм доволен от Мотоексперт .. мисля следващия път да пробвам в Друмник 

ICE написа:за реглаж на преден и заден мост НЕ ХОДИ в МотоЕксперт....
Нищо не разбират.... А и при БМВ-то тази процедура е по-сложна.... аз си правя реглаж САМО В ДаруКар (срещу 100 лв.)
А какъв е адреса на ДаруКар за София? Или телефон?
Мерси
П.П. Намерих го,
ул. Илия Бешков 2
ж.к. Дружба
1592 София, България
Днес бях в МотоЕксперт да ми сменят накладките, 20 кинта за труд, предни и задни. Май нямам забележки, стана бързичко и гледах майстора как си върши работата...
Оказа се обаче, че преден десен тампон си е заминал и затова ми потропва отпред и утре се запътвам към Камор да ме счупят в кръста
Само не знам дали ще мина само със смяна на тампона или на целия носач?
Оказа се обаче, че преден десен тампон си е заминал и затова ми потропва отпред и утре се запътвам към Камор да ме счупят в кръста

Само не знам дали ще мина само със смяна на тампона или на целия носач?
пробвай там аз съм доволен!!!
метрото по пътя за Сливница до него има Лукоил срещу него в локалното има сервиз ъгловата къща 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Преди 2 месеца ми гръмна казанчето на радиатора. Говоря с хора от сервиза и ми казват при нас са скъпи идват хора с Нисеснс ако си намериш са много добри ще го сложиме. Купувам аз нисенс и извозваме колата до сервиза щото нема никво охлаждане. По едно време се обаждат и ми казват изгорял резистор на някоя скорост на перката на климатика и може да е допринесъл за гръмването на радиатора аз им казвам да сменят щото мразя да има неща по колата да не работят. Всичко ок взимам си колата но се случи че почти не я карах последните 2 месеца а климатик не съм пускал. Вчера пускам климата и нема, никой отварям капака перката на климата въобще не мърда при 33 градуса околна температура и клима включена на макс. Днеска отивам в сервиза и след 1ч 45 мин ми идва реда да докладвам проблема и да оставя колата. Преди 40 мин ми се обадиха с диагноза изгоряла перка на климатика. Значи ремонт на резистора и опаа случайно след месец изгоряла перката. Лошото е че аз на случайни съвпадения не вярвам все пак попитах за цената - 450лв без ДДС.
Дееба тъпата държава къде да си давам колата на ремонт и да знам че като оправят нещо няма да съсипят нещо друго.
Значи дори да са ми набутали изгоряла перка няма да си купя нова от тях, лошото е че друг балама ще му сложат мойта перка от кола на 260000км като за нова и той ще се радва
Послепис
Последния хит е че при смяната на дръжката на ръчната спирачка бяха прецакали еърбезите и ме оставиха събота и неделя без кола. Трябваше им цял ден да ръзберат какво са сътворили и да го отстранят. Чудя се този път какво друго са прецакали.
Съветвам ви да забравите този сервиз завинаги.
Дееба тъпата държава къде да си давам колата на ремонт и да знам че като оправят нещо няма да съсипят нещо друго.
Значи дори да са ми набутали изгоряла перка няма да си купя нова от тях, лошото е че друг балама ще му сложат мойта перка от кола на 260000км като за нова и той ще се радва

Послепис
Последния хит е че при смяната на дръжката на ръчната спирачка бяха прецакали еърбезите и ме оставиха събота и неделя без кола. Трябваше им цял ден да ръзберат какво са сътворили и да го отстранят. Чудя се този път какво друго са прецакали.
Съветвам ви да забравите този сервиз завинаги.
Последна промяна Lucky на 22 Авг 2006, 9:23, променена общо 1 път
имам шибаното чувство че във всички сервизи
имам шибаното чувство че във всички сервизи чупят умишлено колитеоправят каквото оправят и казват 101 неюа които да си смениш щотто са тръгнали
аз си правя уш при познати колата и да ви кажа казаха ми че има накраиници за смяна не ги смених и почна да тресе при 94 км в час а преди каточели не тресеше ... педераска им работа ...
нема читав сервиз на един скрундзав му правят пред блока разни познати колат ане монтиори и му е по здрава от сяка друга
аз си правя уш при познати колата и да ви кажа казаха ми че има накраиници за смяна не ги смених и почна да тресе при 94 км в час а преди каточели не тресеше ... педераска им работа ...
нема читав сервиз на един скрундзав му правят пред блока разни познати колат ане монтиори и му е по здрава от сяка друга
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Re: имам шибаното чувство че във всички сервизи
535 написа:имам шибаното чувство че във всички сервизи чупят умишлено колитеоправят каквото оправят и казват 101 неюа които да си смениш щотто са тръгнали
И аз все с такова впечатление оставам. Колкото пъти оправя нещо няколко седмици след това се чупи нещо друго.

Въпреки че до някъде на стара кола бих приел, че като разбуташ нещо може да се разбута и нещо друго. То затова си има и неща които се сменят заедно дори и без да са счупени. Само затова не съм вдигал още скандал в някой сервиз

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ