пружини H&R
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
пружини H&R
здравейте,искам да си смъкна колата малко( с 2см) с спружини,та можете ли да ми кажете откъде мога да си купя такива на фирмата H&R(в софето и пловдив).
мерси на всички
мерси на всички
колко BMWта изпих в тия кръ4ми...
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Втора употреба трябват ли ти?
Аз имам пружини и амортисьори H&R на БМВ-то. Ако искаш може да се договорим нещо. тел. 0878 234 846
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Нови съм чувал, че има в Цунами тунинг, но мисля, че ще ти отрежат главата от кръста там. Мойте са 2001 година и са много читави. Ако си промениш мението, пиши.
H&R , SPARCO
Продавам спортни пружини на H&R , а също и на SPARCO - 350лв. комплекта. Ако те интересува цената на спортните пружини точно на H&R ще ми трябват данни на колата ти. Можеш да ми пишеш на adventurecarbg@abv.bg
Да за нови ...
Да за нови става дума SPARCO - 350лв. за комплект .Ако искаш на H&R да ти кажа цена ми дай данни за колата си. Пиши ми на имейла.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Да за нови ...
nikicar написа:... Пиши ми на имейла.
Мисля че е редно да се пише тук, за да може по-късно това инфо да се ползва и от други потребители...

ПП. Иначе темата отива на "Купува - Продава"...
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ