Крушка за мигач
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Крушка за мигач
Някой знае ли къде в София се продават крушки за мигач на БМВ, тъй като са малко по-различни от обикновените?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Крушка за мигач
За кой модел говориш колега.eMotion написа:Някой знае ли къде в София се продават крушки за мигач на БМВ, тъй като са малко по-различни от обикновените?
Така е трудно да ти се отговори...
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Намерих
Благодаря на колегата, който ми даде съвета да отида на Оборище 50б. Там наистина намерих и взех последната оранжева крушка със симетрични крачета за е-36. Кофти, че са изтъркали отговора на колегата.
Тези крушки за мигачите специални ли са? Имам предвид че моя мигач не работеше, отворих го, свалих старата крушка, отидох в един магазин за авточасти и взех същата крушка с единствената разлика че старата ми беше с жълт отенък, а новата е прозрачна. Само че с новата крушка мигача пак не работи и днес или утре ще търся майстор. Възможно ли е да не работи заради крушката или е нещо по ел. системата?
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
По принцип не са специални. Все пак моята крушка е от 4 лв., а не от 1.60. Разликата е там, че трудно се намират оранжеви със симетрични крачета, тъй като повечето са несиметрични. Според мен при теб проблема е в ел. системата.
май са ми разбъркани и на мене нещо светлините
май са ми разбъркани и на мене нещо светлините дайте добър ел сервиз
Drax
кажи кои е маистора да го посетя и аз моля
Drax
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: май са ми разбъркани и на мене нещо светлините
Пусни отделна тема за добър ел.сервиз!535 написа:май са ми разбъркани и на мене нещо светлините дайте добър ел сервиз
Drax
Не разводнявай темата!

Re: май са ми разбъркани и на мене нещо светлините
535 написа:Drax
Сервиза е Автоцентър ВИП, намира се до Била в Младост 1 от другата страна на булеварда, съвсем близо е до този сервиз Темпо за който прочетох не много добри отзиви в този форум, така че внимавайте да не ги объркате. Иначе сервиза не е специално за ел. системи, но си има двама добри електричари, освен мен така мислят и колегите които ми препоръчаха сервиза.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
съдейки по това какви адреси за сервизи давате..в младост на 43 блок на пътеките има магазин за авточасти..там е бол със бели и жълти крушки за мигачи..лично от там съм купувал 4 жълти засега...1.20лв и са си екстра 

Re: Намерих
Какво има на Оборище 506 (или 56?) И аз търся крушка но за къси светлини.
eMotion написа:Благодаря на колегата, който ми даде съвета да отида на Оборище 50б. Там наистина намерих и взех последната оранжева крушка със симетрични крачета за е-36. Кофти, че са изтъркали отговора на колегата.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ