Некоректен сервиз за гуми
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- alien_force
- Потребител
-
Некоректен сервиз за гуми
Здравейте колеги! Бих искал да изразя голямото си недоволство от един сервиз за гуми. Намира се в Студентски град на кръстовището на Проф. д-р Иван Странски и Симеоновско шосе. Каква е историята накратко. Трябваше да пътувам в чужбина и съответно отидох там да си купя нови гуми, понеже моите бяха вече износени. Оказа се след проверка, че и джантите са ми за изправяне. Разбрахме се да ида след 1 ден за изправяне на джантите и за слагане на новите гуми. На въпросния ден оставих колата в сервиза и отидох на работа. Следобед отидох да си взема колата, но се оказа, че гумите не ставали по размер за моите джанти, нещо което те въобще не са забелязали. Съответно като ми ги предлагаха бяха убедени, че са за моите джанти и затова не съм се заглеждал, че са 14-ки, а моите джанти са 15-ки. Не можаха да ми предложат други гуми и трябваше спешно да си намеря други, за да мога да пътувам. Отидох в сервиз Диана на Ботевградско шосе където си избрах гуми, но при балансирането момчетата установиха, че са доста криви вече "изправените джанти" + това, че са сложени тежести повече от нормалното без да се махат старите. Заеха се с изправянето, без да се връщам да правя рекламации, защото тръгвах на път малко след това. Направиха ги перфектни за 80 лв като наблюдавах през цялото време как и какво правят, а аз изгорях при тези мошеници на първия сервиз с 150 лв за реално никакво изправяне 

1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ