Изпиране на тапицерия

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Изпиране на тапицерия

Мнение от Николай Занчев » 23 Авг 2012, 6:41

Интересува ме някой дали е чистил камион и по точно тази тапицерия която е на тавана и със какво я е почиствал за да не се разлепи?Ще бъда благодарен ако някой даде съвет как е почиствал и от къде може да се вземат препарати.
Благодаря предварително :yes:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Потребител
Аватар
Кара: БМВ
Мечтае да кара: БМВ
Детайли за колата: BMW e36 316 Компакт

Re: Изпиране на тапицерия

Мнение от pitbula911 » 23 Авг 2012, 7:20

http://www.detailingworld.com/forum/sho ... p?t=176995 колега с Торнадор-а виж какво можеш да постигнеш :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Авг 2012, 7:59

Торнадор-а сам по себе си не е достатъчен, трябва и хубав почистващ препарат... ама на първо време едва ли ще му се дават 200$ само за "смукачката"...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от Empty_Head » 04 Сеп 2012, 9:01

В повечето магазини има едно флаконче вътре с нещо като пяна а в горната част при пръскалката има четка, много е удобно пръскаш и с четката разтъркваш пада много мръсотия и освежава супер много аз съм много доволен от порядъка на 5 лв. Има нарисувани седалки на него :yes:
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ