Случай на некоректност

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Случай на некоректност

Мнение от iceblast » 05 Мар 2012, 13:31

Колеги, видях това в Audi форума, добавих го в темата им за некоректни, сега и тук добавям тази информация за да не се излъже някой друг да отиде при тези хора!

Не ходете при Недко Стефанов - http://avtomatik.eu
Ходих да ми смени маслото в автоматична скоростната кутия на Рено Лагуна '97 автоматик и една бубина, която се беше развалила. Като отидох да си взема колата сметката беше 355лв - с няколко десетки лева над това, което говорихме по телефона - сменили и гарнитурата на скоростната кутия. Взех колата и след няколко дни видях, че оставя мазни петна под нея. Закарах я да си я дооправят и като си я взимах ми обясниха как да си доливам!!! масло, защото не течало от там където те пипали. На следващия ден видях, че отново има бая петно под скоростната кутия и в един сервиз при работата помолих да я вдигнат да погледна от къде идва. Е да ви кажа наистина не можеше в началото да се види от къде идва, защото ВСИЧКО беше в масло. Избърсахме и се оказа, че тече масло от гарнитурата на картера на скоростната кутия. Обадих се пак и обясних какво се е установило, а господинът ми каза да ми я оправят там, където са видели от къде тече и ми затвори телефона, след което престана да вдига телефона си. Подадох жалба, но съм длъжен да споделя горчивия опит и с вас за да се ограничи броя на изпатилите.

Видях в една тема, че колега е пострадал от този сервиз, затова го добавям тук.
Точния адрес на сервиза: Адрес - СОФИЯ жк.,,Света Троица" ул. Зайчар до блок 379 , до затвора. Телефона на "майстора" е GSM - 0888 519 543 GSM - 0884 109 260 сервиз - 02 4833750

Назад към Сервизно обслужване на БМВ