Водоструйка?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Водоструйка?
Колеги има ли водоструйка която да може да тегли вода от кофа или бидон,питам защото там където ще си мия колата нямам достъп до чешма.Един съсед има някаква и я ползва с маркуч ,но каза че имала функция да тегли от съд.Благодаря.
Re: Водоструйка?
Говорих с един пич който се занимава с водоструйки и ми каза че всички могат да СМУЧАТ но не било добре за самата машина.Ще ходя на автомивка 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Няма да я оставяш да смучи, поставяш струйката по-ниско от съда и осуряваш добър дебит на подаване, добре е и филтър да участва, който ще понамали налягането вероятно. Ползвал съм среден клас Керхер, имам един брамбазък на Скил, забелязвам че малката иска по-сериозно налягане на подаваната вода.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Доколкото знам,всички могат да смучат колега,просто маркуча който се слага на мивката го слагаш в съда с вода,но налягането ще е слабо и не мисля,че ще е ефективно.
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
дори и да не пръскаш би трябвало машината да се включва за по част от секундата постоянно, за да поддържа налягането в маркуча, което е под необходимото поради липсващото допълнително налягане на чешмата....а тази работа на пресекулки скапва помпата във водоструйката, демек принципно ще стане но по-добре недей 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ