Претапициране на седалки?
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Претапициране на седалки?
Здраво колеги
искам да попитам има ли някои колега които да претапицират седалки кожени за е36 купе и ако може да ме орентира колко пари ще струва.Бях звънял на едни тапицери и ми искаха около 130-150 лв.Ако има някои под тази цена ще е много добре 
Поздрави

Поздрави

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Re: Претапициране на седалки?
hag_1924 написа:Здраво колегиискам да попитам има ли някои колега които да претапицират седалки кожени за е36 купе и ако може да ме орентира колко пари ще струва.Бях звънял на едни тапицери и ми искаха около 130-150 лв.Ако има някои под тази цена ще е много добре
Поздрави
Това за една седалка ли е ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не се учудвай, че никой не пише... това е 1001-вата тема по този въпрос... ако използваш търсачката, ще научиш доста повече, от колкото да седиш и да чакаш...
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
hag_1924 написа:Здраво колегиискам да попитам има ли някои колега които да претапицират седалки кожени за е36 купе и ако може да ме орентира колко пари ще струва.Бях звънял на едни тапицери и ми искаха около 130-150 лв.Ако има някои под тази цена ще е много добре
Поздрави
Колко под тая цена бе колега? Това да не ти е канапе. За информация претапициране на цял салон цената е около 1000лв.
- Gogo5829
- Потребител
-
- Кара: 328i
Здравей Колега!
От къде си?Ако си от София и не си си свършил още работата с претапицирането се обади на Любо 0888 662 535!Предлага много добро качество на работа цена и бързина!
От къде си?Ако си от София и не си си свършил още работата с претапицирането се обади на Любо 0888 662 535!Предлага много добро качество на работа цена и бързина!

GoGo
9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ