Вчера леко ме натиснаха на едно кръстовище, ремонт, къде?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Вчера леко ме натиснаха на едно кръстовище, ремонт, къде?
Здравейте колеги, снощи ме натиснаха на едно кръстовище и това е резултата:

...за съжаление вината си беше моя.
Та въпроса ми е от тези снимки някой може ли да предположи колко ще ми струва и къде ще е най-добре да я дам,да я поправят?

...за съжаление вината си беше моя.

Та въпроса ми е от тези снимки някой може ли да предположи колко ще ми струва и къде ще е най-добре да я дам,да я поправят?
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Re: Вчера леко ме натиснаха на едно кръстовище, ремонт, къде?
Ако имаш каско и право на сервиз най-добре при някой от застрахователните сервизи.Поне няма да се бъркаш за кеш.
Ако нямаш каско,аз ги виждам така нещата:
1.Преден капак-смяна с нов и боя ~200,250лв.,капака за колото го намериш(може да се пробва изчукване и т.н,но е доста увреден)
2.Калник десен-смяна с нов и боя,150,200 лв
3.Маската с бъбреците-смяна и боя около 100лв
Гредата над радиатора и страницата немога да преценя по снимките колко са повредени,ма ако им трябва и боядисване,ще хвръкне още някоя стотарка,ббронята ще се залепи,може и без боя,ако се пръска рак са си 150тина лв.
Не приемай тези цени за мерило,има и по-ниски и по високи.
Ако нямаш каско,аз ги виждам така нещата:
1.Преден капак-смяна с нов и боя ~200,250лв.,капака за колото го намериш(може да се пробва изчукване и т.н,но е доста увреден)
2.Калник десен-смяна с нов и боя,150,200 лв
3.Маската с бъбреците-смяна и боя около 100лв
Гредата над радиатора и страницата немога да преценя по снимките колко са повредени,ма ако им трябва и боядисване,ще хвръкне още някоя стотарка,ббронята ще се залепи,може и без боя,ако се пръска рак са си 150тина лв.
Не приемай тези цени за мерило,има и по-ниски и по високи.
Благодаря за инфото, ще проверя тук-там как вървят цените.
Търси си втора ръка, оригинални, в добро състояние и твоят цвят, в пъти по-добре е от тайванските вестници, които се продават нови, отделно ще ти стъпи по-евтино, понеже няма да има боядисване. Аз ги виждам долу-горе така: Маска 30-40, броня с греда 40-50, калник 40-50, преден капак 120-150, фар с мигач 70-80, изпъване колкото се разберете. Демонтирането на старите части и монтирането на "новите" можеш и сам да си го направиш, елементарно е в случаят.
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Dpy написа:Търси си втора ръка, оригинални, в добро състояние и твоят цвят, в пъти по-добре е от тайванските вестници, които се продават нови, отделно ще ти стъпи по-евтино, понеже няма да има боядисване. Аз ги виждам долу-горе така: Маска 30-40, броня с греда 40-50, калник 40-50, преден капак 120-150, фар с мигач 70-80, изпъване колкото се разберете. Демонтирането на старите части и монтирането на "новите" можеш и сам да си го направиш, елементарно е в случаят.
Идеята е добра,няма да мине само с монтаж дамонтаж,но поне ще се изчуква само страницата.
- fori mitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 520И и Е36 318И
- Мечтае да кара: Само БМВ
Здравей,колега.Преди около месец, имах почти същия удар като твоя.Направи ми я перфектно,и на добра цена, Иво се казва.Телефона му е 0888 46 93 63,работи в София.Тенекеджийски и бояджийски неща правя само при него на БМВ,от доста години и съм много доволен.Успех в ремонта.
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ