Търси се стругар за втулки на джанти София

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Търси се стругар за втулки на джанти София

Мнение от Freakster » 14 Юни 2011, 17:50

Търся стругар да ми направи втулки за джантите, оказа се че са с неясен размер на централния отвор и предпочитам майсторът да го снеме сам. Звънях в Маргел, но техният стругар е болен, не е ясно докага....Чух и за някакъв в Дружва, но не знам дали се занимава с авто детайли...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Търси се стругар за втулки на джанти София

Мнение от deyan-enchev » 15 Юни 2011, 11:30

Занимава се аз там си правих ремонт на сбъркани вече фланци.
Тел на ЛС - Иван, звънни му ще ти обясни къде е най-добре, че е леко далеко омотано.
Ако искаш мини през центъра да ти покажа моите фланци как ми ги направи.
Последна промяна deyan-enchev на 16 Юни 2011, 14:37, променена общо 1 път
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Търси се стругар за втулки на джанти София

Мнение от Leon » 16 Юни 2011, 14:13

Тоя в Маргел все нещо си намира да не е на работа. Аз правих тази зима прие един човек в Надежда, много съм доволен от работата му, пак така с различни и опропастени отвори на четирите джанти. Улицата е успоредна на Ломско, но в момента достъпа е малко замотан. Пиши на лс да ти дам тел., за да не правим комерс.
Never mistake motion for action...

Назад към Сервизно обслужване на БМВ