Лепене предно стъкло София
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- amadeusbg
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 318is coupe
Лепене предно стъкло София
Здравейте,
имам мъничка дупчица (или по - скоро отлепена люспичка) на предното стъкло (вероятно от камъче) и съм чувал, че има сервизи, където го запълват с нещо като паста и след това не си личи. Трябва да си направя каско, а най - вероятно няма да искат да го маркират така, та ще ви бъда благодарен, ако споделите къде в София извършват следната процедура:)
Поздрави
имам мъничка дупчица (или по - скоро отлепена люспичка) на предното стъкло (вероятно от камъче) и съм чувал, че има сервизи, където го запълват с нещо като паста и след това не си личи. Трябва да си направя каско, а най - вероятно няма да искат да го маркират така, та ще ви бъда благодарен, ако споделите къде в София извършват следната процедура:)
Поздрави
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Re: Лепене предно стъкло София
http://spukanostaklo.com/,на ул. Тинтява номер 100,до Лъвов мост някаде около пресечната на ул. Веслец и ул. Козлоду,http://www.infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Broadcasts&cat=16&dtype=section&id=643&p=1.
Ползвал съм услугите само на този на ул Веслец,но беше отдавна...Другото е от обяви в нета.Ако имаш каско,що не си смениш стъклото направо....
Ползвал съм услугите само на този на ул Веслец,но беше отдавна...Другото е от обяви в нета.Ако имаш каско,що не си смениш стъклото направо....
трябва да се реагира веднага за да стане що годе поносимо, иначе филма да не се вижда го забрави. Става по малко забележимо просто. Където и да отидеш, технологията е една и съща принципно. Аз правих в един гараж в изгрев до сервиза на Ситроен.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Ако държиш на "марково" в дарукар също предлагат ремонт на стъкла. Цените нямам идея как са, защото при мен подобен проблем мина през каското с директна смяна на цялото стъкло
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
в петак лепих моето пак беше така точка от камаче и два малки лъча около 1 см отидох в сервиз мустанг и ми го направиха за 5 лв
говоря за велико търново 

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ