Лепене предно стъкло София

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e36 318is coupe

Лепене предно стъкло София

Мнение от amadeusbg » 06 Юни 2011, 17:01

Здравейте,
имам мъничка дупчица (или по - скоро отлепена люспичка) на предното стъкло (вероятно от камъче) и съм чувал, че има сервизи, където го запълват с нещо като паста и след това не си личи. Трябва да си направя каско, а най - вероятно няма да искат да го маркират така, та ще ви бъда благодарен, ако споделите къде в София извършват следната процедура:)

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара:)

Re: Лепене предно стъкло София

Мнение от taran » 07 Юни 2011, 20:43

http://spukanostaklo.com/,на ул. Тинтява номер 100,до Лъвов мост някаде около пресечната на ул. Веслец и ул. Козлоду,http://www.infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Broadcasts&cat=16&dtype=section&id=643&p=1.
Ползвал съм услугите само на този на ул Веслец,но беше отдавна...Другото е от обяви в нета.Ако имаш каско,що не си смениш стъклото направо....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 08 Юни 2011, 20:51

трябва да се реагира веднага за да стане що годе поносимо, иначе филма да не се вижда го забрави. Става по малко забележимо просто. Където и да отидеш, технологията е една и съща принципно. Аз правих в един гараж в изгрев до сервиза на Ситроен.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 09 Юни 2011, 14:10

Ако държиш на "марково" в дарукар също предлагат ремонт на стъкла. Цените нямам идея как са, защото при мен подобен проблем мина през каското с директна смяна на цялото стъкло
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Потребител
Аватар

Мнение от plamky » 25 Юни 2011, 10:45

в петак лепих моето пак беше така точка от камаче и два малки лъча около 1 см отидох в сервиз мустанг и ми го направиха за 5 лв :mrgreen: говоря за велико търново :driving:

Назад към Сервизно обслужване на БМВ