"КРАФТ БЪЛГАРИЯ" АУСПУСИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО СА КРАДЦИ

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

"КРАФТ БЪЛГАРИЯ" АУСПУСИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО СА КРАДЦИ

Мнение от bmw0505 » 04 Май 2011, 19:12

Колеги една много неприятна случка в КРАФТ Драгалевци, На 3 май 2011 реших да махам катализаторите на моето БМВ 320 Д и ето какво стана. След консултация с приемчика на КРАФТ България ме посъветва да махам единия катализатор а другия да го изтърбушим. Бях чел доста по въпросната операция и се съгласих при условие че ще ми съберат от изтърбушения катализатор вътрешните части а втория катализатор цял в една торба, така и стана връчиха ми катализатора и вътрешното на втория. На другия ден реших да ги продам абадих се на една фирма и ми дадоха добра цена целия катализатор 80 лева а за втория изтърбушен 200 лева и така отидох да прибера паричките но ето и интересната част частите от изтърбушения катализатор се оказаха че не са от моята кола а от бензинов катализатор. Върнах се в Крафт да оправиме грешката както и предполагате стана голяма дандания, приемчика още като ме видя скочи да ме посреща обясних му ква сая свършили и господинчото почна да ми пълни торбичката с части от други катализатори които нали се сещате че не са ценни, даже ми предлагаше да си избера друг катализатор, беше наредил сумати катализатори и се пазареше с изкупвач на катализатори.
МОЛЯ ВИ НЕ ХОДЕТЕ В КРАФТ БЪЛГАРИЯ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО. КРАДЦИ.........................................

Назад към Сервизно обслужване на БМВ