ОТИДОХ В ЕДИН СЕРВИЗ В КОИТО НЕ ТРЯБВАШЕ !!!
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- lud_plqska
- Потребител
-
ОТИДОХ В ЕДИН СЕРВИЗ В КОИТО НЕ ТРЯБВАШЕ !!!
И така закарах си колата на авто мивка в СОФИЯ "КВ.ИЛИЕНЦИ" "Ул.РОЖЕН-80" и видях 4е имат някакви ослуги за сервиз остави колата да я измият измиха ми колата Г/Д добре под севдалките имаше боклук таблото се едно не е барсано а за стаклата няма да говора 4е бяха на магла. Аз се развиках в това време идва едно micubishi galant слиза ено здравичко момче и вика кав е проблема аз му обесних тои вика са ще я погледна скара им се те я позабърсаха за да ми направят впечатление каза че тоя път тои черпи аз хвърлих 10 лв и си трагнах обаче полувината от нещата в багажника като спрях да заредя ги нямаше вращам се те ги приготвили зех ги осмихнах се качих се в колата не че е нещо кои знае какво но се пак е BMW 3 която много обожавам и подаржам колата не запали идва шефат им ....... ние имаме и сервиз ще ти го оправим говорих ме си около 15 минути след което се сагласих да я оставя тои дори ми предложи да ме откара до нас хубаво трагнахме закараме като през целия път говорехме че има мнго лъжливи сервизи които не си варшат работата аз си викам на акъла мивката може да не става ама сервиза сигорно си го бива даде ми саита http://www.avtorespect.hit.bg/ с думите виж как се справяме в интернет и колко работи правим казах му да ми прегледа колата да ми зване да знам за кво става на въпрос ОК добре няма проблеми по принцип така процедираме виждаме повредата и званим на клиентите да им собщим цената .... имах малко задачи испалних ги с колата на жена ми !!! цял ден ни кос ни вест званях на номера в саита никои не дигна по едно време ми дига някои представя се ЯВОР авто център респект обесних му за БМВ тои ми вика че още търсят повредата до сутринта в 9:00 щяла да е готова колата пак се сагласих ... за пари не стана и дума мина 9 мина 10 та кам 13:00 ми званят
готова ти е колата сответно питам колко пари да си приготвя защото процедирането тоя пат го нямаше или винаги не го е имало а само празни приказки ми смяната на алтернатора ти струва 60 ЛВ и самият алтернатор 400 викам ок ама тряше да ми се обадите да знам че още не сам зел заплата .... зех пари на заем щото не ги чаткам мн мн нещата отидох зех си колата нито гаранциона карта нито белешка ето ти ключовете като извадих парите имам един приятел които работи на "УЛ.Кузлодуи" право при него прегледа тои колата и каза че нито алтернатор е сменяван нито маи беше стартер нищо не беше сменено просто един бошон са ми сменили за 460 лв понеже не чаткам мн разбрах че са ме изпарзаляли простих се 460 лв примирих се единственото което може да направя да пиша тук АКО ИСКАТЕ ВИЕ ДА СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ http://www.avtorespect.hit.bg/ ТУК МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ АДРЕСА И ТЕЛЕФОНА !!!!
готова ти е колата сответно питам колко пари да си приготвя защото процедирането тоя пат го нямаше или винаги не го е имало а само празни приказки ми смяната на алтернатора ти струва 60 ЛВ и самият алтернатор 400 викам ок ама тряше да ми се обадите да знам че още не сам зел заплата .... зех пари на заем щото не ги чаткам мн мн нещата отидох зех си колата нито гаранциона карта нито белешка ето ти ключовете като извадих парите имам един приятел които работи на "УЛ.Кузлодуи" право при него прегледа тои колата и каза че нито алтернатор е сменяван нито маи беше стартер нищо не беше сменено просто един бошон са ми сменили за 460 лв понеже не чаткам мн разбрах че са ме изпарзаляли простих се 460 лв примирих се единственото което може да направя да пиша тук АКО ИСКАТЕ ВИЕ ДА СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ http://www.avtorespect.hit.bg/ ТУК МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ АДРЕСА И ТЕЛЕФОНА !!!!
Последна промяна lud_plqska на 01 Сеп 2010, 13:13, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: ОТИДОХ В ЕДИН СЕРВИЗ В КОИТО НЕ ТРЯБВАШЕ !!!
Бе незнам за сервиза,ама толкова си неграмотен че направо...
Моля те,редактирай си поста че направо не мога да разбера какво пишеш,то аз съм неграмотен и често пиша с грешки,ами ти направо изби рибата с повествованието си...
Моля те,редактирай си поста че направо не мога да разбера какво пишеш,то аз съм неграмотен и често пиша с грешки,ами ти направо изби рибата с повествованието си...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Като ти гледам ник-а...се чудя що не го оправдаеш (ник-а) в сервиза
Иначе колегата над мен е прав...

Иначе колегата над мен е прав...

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
колега разгледай тука сервизите в секцията не ходи по такива места и всичко ще е ок. може да не разбираш, не всеки разбира от коли но поне трябва да знаеш в какви ръце си оставяш колата. аз лично само на 1 място си оставям колата и майстора не го сменям, даже ако трябва да му я тегля на буксир колата до сервиза.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Е, ти си супер. Оставяш си колата при първите срещнати майстори и им се доверяваш сляпо след това, като нито са те информирали за повредата, нито за опциите за отремонтиране и не на последно място цената на цялата услуга. Ти си си виновен.

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
А аз прочетох един пост, който не трябваше!!
коУега, я кажи за колко си купи книжката, ти 8-ми клас нямаш!!
коУега, я кажи за колко си купи книжката, ти 8-ми клас нямаш!!
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ