Проблем с автоалармата
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dexter1119
- Потребител
-
- Кара: 320i
Проблем с автоалармата
BMW 320i 95г., докараха ми го от Италия, има цен. заключване но не е вързано към алармата.
Алармата е оригиналната на BMW, вдига прозорците...мигачите си мигат...индикира отворени врати...
само че НЕ ПИЩИ!!! Един звук не иска да искара, което си е проблем защото като правих каско ония викат - пич нямаш аларма!
Ходих в сервиз дето уж оправят автоаларми и там викат - еми нещо модула...и нищо!
Та въпроса ми е къде да отида за да оправят тази аларма и да я вържат с централното, защото си е готина...нали оригинална с един бутон...или да сложат нова.
Направи ми впечатление, че като отвориш вратите и салона вътре свети постоянно докато не го изгасиш с копчето...дали от това не идва проблема?!
Алармата е оригиналната на BMW, вдига прозорците...мигачите си мигат...индикира отворени врати...
само че НЕ ПИЩИ!!! Един звук не иска да искара, което си е проблем защото като правих каско ония викат - пич нямаш аларма!
Ходих в сервиз дето уж оправят автоаларми и там викат - еми нещо модула...и нищо!
Та въпроса ми е къде да отида за да оправят тази аларма и да я вържат с централното, защото си е готина...нали оригинална с един бутон...или да сложат нова.
Направи ми впечатление, че като отвориш вратите и салона вътре свети постоянно докато не го изгасиш с копчето...дали от това не идва проблема?!
Който учи ще сполучи, който лъже и краде той ще кара - BMW
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Проблем с автоалармата
Имаш централно, управлява това-онова, НО това не е аларма... не се подвеждай...
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
Re: Проблем с автоалармата
Mollov написа:Имаш централно, управлява това-онова, НО това не е аларма... не се подвеждай...
колегата е прав не се заблуждаваи не си с оригинална аларма това с мигачите е да можеш да се ориентираш каде си спрял в тамното това с стаклата е направено за допалнителен конфорт
...
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ