Моите патила по ,,майстори''
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Моите патила по ,,майстори''
Понеже съм сигорен, че всеки един от нас е попадал на пишман ,,майстори'', то ви предлагам да си опишем патилата та поне да не се повтарят грешки и аз започвам с пресен случай:
както си спомняте преди седмица пуснах една тема за изгорял клапан та
този така наречен майстор ми е объркал настройките че като пусна климатика и на светофар баба с бастун ще ме изпревари и после от 3хиляди оборота се оправя демек старта го няма та днес му я закарах да си оправи бакиите че откачих от нерви

както си спомняте преди седмица пуснах една тема за изгорял клапан та
този така наречен майстор ми е объркал настройките че като пусна климатика и на светофар баба с бастун ще ме изпревари и после от 3хиляди оборота се оправя демек старта го няма та днес му я закарах да си оправи бакиите че откачих от нерви

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Re: МОЙТЕ ПАТИЛА ПО ,,МАЙСТОРИ''
sniper74 написа:Понеже съм сигорен че всеки един от нас е попадал на пишман ,,майстори'' то ви предлагам да си опишем патилата та поне да не се повтарят грешки и аз започвам с пресен случай...
Тъй като наистина всички сме патили от пишман ,,майстори'' местя темата в Сервизно обслужване на БМВ, където ще се види от всички. Страхувам се само да не тръгне в посока на лични нападки и съответно адвокатстване ...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Моите патила по ,,майстори''
оправиха ли я
4 мнения