Пълнене с фреон ?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Пълнене с фреон ?
Здравейте колеги някой да знае каде могат да ми напълнят колата с фреон R12 ( това е старият фреон ) ? Колата е БМВ 320и 90 годаина.
- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
лошо много лошо
почти във всеки сервиз пълнят фреон обаче R12 е забранено вещество от 92 година заради озоновата дупка единствената възможност поне до колкото са ми обяснявали вещите лица в сервизите е смяна на климатичната инсталация на автомобила спрямо изискванията приети след 92 година гадно колега наистина но е факт 

BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
moadib написа:Пълни се и с R12 сега проучвам обаче каде да го напълня.
ако наистина има такава възможност без да сменяш климатична инсталация ще ти излезе наистина по-евтино успех колега дано всичко приключи благополучно

BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
Номенклатурен номер : 82319067394
Описание : UMRЬSTSATZ R12 -> R134A
Ед.цена (с ДДС) : 278.81 BGL
Няма наличност
Това е конверсията за 134а, според мен тези 300 лева ще те улеснят доста за напред. Отделно,че 12 е забранен.
И има доста голяма вероятност някой да те излъже,че ще ти напълни с 12 но да сложи 134а и после да имаш ядове.
Описание : UMRЬSTSATZ R12 -> R134A
Ед.цена (с ДДС) : 278.81 BGL
Няма наличност
Това е конверсията за 134а, според мен тези 300 лева ще те улеснят доста за напред. Отделно,че 12 е забранен.
И има доста голяма вероятност някой да те излъже,че ще ти напълни с 12 но да сложи 134а и после да имаш ядове.
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ