За колегите които търсят авто тапицер
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
За колегите които търсят авто тапицер
За колегите които търсят тапицер,който според мен взима нормална цена за услугата.Това не е реклама или комерс,просто поне 1 год. търся човек който да работи добре и да взима нормално,а също да работи и с качествена кожа.Значи за претапициране с естествена кожа на волан,маншон на скотостен лост,маншон на ръчна спирачка и полакътник с М-кови конци момчето ми взе 150лв.Оствих му колата в 10.00 а в 14.00 ми се обади и каза че е котова.Човекът живее в къща и разполага с двор,където може да си оставите колата,без да се притеснявате за нея.Не съм я снимал още за да постна снимки,нямам време за сега,но стига толкова адресът е бул.България и бул.Гоце Делчев близо до кръстовището има една сграда на която пише ,,Крит,, ,но момчето ще ви обясни ето и телефона му:0887631880 Юли.Моля модернаторите да не я заключват аз не му правя реклама,просто съм енин доволен клиент(това чувство го имам все по-ряко) нека колегите не се лутат повече.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Всичко е много хубаво, но темата ти въобще не е за тук.
Местя я в сервизно обслужване.
Да не говорим, че за въпросния човек е ставало дума и друг път.
Обаче докато не сложиш висококачествени снимки за да видим какво е свършил, темата е безполезна
Местя я в сервизно обслужване.
Да не говорим, че за въпросния човек е ставало дума и друг път.
Обаче докато не сложиш висококачествени снимки за да видим какво е свършил, темата е безполезна

Сега ще се изкефим, ако има и такъв човек в Пловдив 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- onicks
- младши ентусиаст
-
тапицер
ок,колеги дайте имейл за да ви пратя снимки да ги постнете,защото аз не мога да ги сложа тук,снимките са от цифров фотоапарат на елементите които са тапицирани на моята кола,надявам се някой да ги постне за да не ми остане темата безполезна.
- onicks
- младши ентусиаст
-
тапицер
колата не е почиствана от вътре с препарати окола 2 месеца,нито е бърсано прах,кожата също е в натурален вид,просто дайте имеил или се свържете с мен в скайп:onicks1959 за да ви пратя снимки за да не остане тема безполезна.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
момчето верно е доста добро правил съм корите и волана при него
аааа за конците - нищо общо да са м-кови
аааа за конците - нищо общо да са м-кови

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Юли мисля че го знаят много хора от форума. Занимава се с това доста отдавна и е добър. Не е най-добрия, но за цените които предлага нещата които прави са страхотни. Сещам се за 3-4 коли от форума които са минавали на цяло претапициране на салоните при него. Аз лично съм правил 4-5 волана при него, прави ги страхотно наистина. Задната ми кора също тои я прави и останах много доволен.

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Момчета колко е тапицерията на волан?
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: тапицер
onicks написа:при въпросното момче около 100лв
При момчетата от Х.Димитър са по 70 лева...все пак 30 кинта са си 30 кинта...особенно по време на криза
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Ами колеги,предлагам всеки който е ходил на тапицер и е останал доволен да напише телефон и адрес и да каже цена на услугата която е ползувал при него за да може всеки да си направи сметка каде му е най-близо или най-евтино и така темата да стане по-полезна за всички!
Може да пишат и колеги които не са останали доволни от дадено място,за да няма и други недоволни!
Може да пишат и колеги които не са останали доволни от дадено място,за да няма и други недоволни!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
за мен двамата човека които работят страхотно и на достъпни цени са Марто Стрезов /от обявата във форума/ и Юли .ползвал съм услугите и двамата и съм изключително доволен

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ