Колеги помощ НЕ пали (гадна печка)

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Колеги помощ НЕ пали (гадна печка)

Мнение от DirtySouth » 03 Ное 2008, 13:50

Значи понеже БМВто някак си не ме кефи за служебен автомобил зех една баница форд куриер 1.8 д и имам проблем с паленето само сутрин като е студена ! Значи смених акумулатор хубав за 200 кинта даже и клемите смених с нови , свещи смених , филтри сипвам нафта не на черно ,а от бензиностанция + добавка хелиус за -20 градуса и сутрин просто неще да пали и това е сега зех един спрей за запалване дето с него паля ама това е компромис и зимата не ми се мисли просто :roll: Иначе колата пали на пушка загрее ли малко .... Казаха ми че подгряването на свещите трябва да е с 12 волта , аз като дам на контакт го мерих и идва 1 волт и след като запали се дига 50-60-80 и така .... Дали е от това ? И верно ли е 12 волта ? ПОмагайте че съм дигнал ръце преди да я засилим към Надин на едно коло
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 03 Ное 2008, 16:38

абе брат смени ги тия подгревни свещи и ще се родиш. Аз на моята онзи ден и сложих 6 беру-та и направо си умирам от кеф, докато врътнеш и вече трака трака трака :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 03 Ное 2008, 16:43

Нали ти казах че съм ги сменил само че с некви искра :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ