Колеги помощ НЕ пали (гадна печка)
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Колеги помощ НЕ пали (гадна печка)
Значи понеже БМВто някак си не ме кефи за служебен автомобил зех една баница форд куриер 1.8 д и имам проблем с паленето само сутрин като е студена ! Значи смених акумулатор хубав за 200 кинта даже и клемите смених с нови , свещи смених , филтри сипвам нафта не на черно ,а от бензиностанция + добавка хелиус за -20 градуса и сутрин просто неще да пали и това е сега зех един спрей за запалване дето с него паля ама това е компромис и зимата не ми се мисли просто
Иначе колата пали на пушка загрее ли малко .... Казаха ми че подгряването на свещите трябва да е с 12 волта , аз като дам на контакт го мерих и идва 1 волт и след като запали се дига 50-60-80 и така .... Дали е от това ? И верно ли е 12 волта ? ПОмагайте че съм дигнал ръце преди да я засилим към Надин на едно коло

I'm slowly drifting

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
абе брат смени ги тия подгревни свещи и ще се родиш. Аз на моята онзи ден и сложих 6 беру-та и направо си умирам от кеф, докато врътнеш и вече трака трака трака

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ