Кажете някой добър тенекеджия във Варна

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
Мечтае да кара: Всичко що започва с М

Кажете някой добър тенекеджия във Варна

Мнение от insane_v » 17 Сеп 2008, 2:59

Кажете някой добър тенекеджия във Варна (ако може и да работи бързо и да не взима много скъпо), че моята красавица пострада.

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 17 Сеп 2008, 21:30

няма такива никъде
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 18 Сеп 2008, 8:29

аз си имам едно правило:

какъвто и да е майстор и за каквото и да е - стоя му на главата и го гледам какви ги върши (предварително съм изчел цялата възможна литература как трябва да се извърши дадената манипулация) И АКО "майстора" посегне към по-голям чук го бия през ръцете :mhihi:

Иначе, за добър тенекиджия във Варна, честно незнам... :confused:
ама като гледам снимките няма ли да е по-добре от моргата два калника, капак, маска и броня и това вече всеки ще може просто да ги монтира на местата им... ако нямаш навътре нещо по-сериозно разбира се... :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
Мечтае да кара: Всичко що започва с М

Мнение от insane_v » 18 Сеп 2008, 13:23

То си е ясно, че всичко ще се сменя, но и роговете са криви и едното бомбе е влязло леко навътре и гумата стои много наклонена, а там е тънката работа и трябва добър майстор, за да не ми носи колата след това.

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 19 Сеп 2008, 18:00

днес научих нещо:

един приятел си блъснал колата (Е46) отпред, НО застрахователя му казва отиваш където те пратя - и го праща в с.Здравец
отива нашия и поне на външен вид остава очарован - работилница - отделно тенекиджийна - отделно бояджийна :shock: Всичко подредено и на технически високо ниво...

... това на приказки и до колко е точно така незнам, не съм ходил и не съм го виждал... но щом застрахователи работят с него значи са го одобрили - значи е квалифичиран... поне по логика така излиза...

във вторник колата ще е готова и ще имам лични впечатления от работата и евентуално да ти дам повече информация
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ