Боядисване и изчукване в Бургас
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Боядисване и изчукване в Бургас
Колеги от Бургас,
искам да си оправя маската дето минава под фаровете на Е36 4е от едната страна е посукана изпадала е малко боя и е раждива
Моля насочете ме към човек дето ще го направи както трябва .. не съм перфекционист ама да не личи от далече 4е някои ми се е учил на колата
искам да си оправя маската дето минава под фаровете на Е36 4е от едната страна е посукана изпадала е малко боя и е раждива

Моля насочете ме към човек дето ще го направи както трябва .. не съм перфекционист ама да не личи от далече 4е някои ми се е учил на колата

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Баце за много или малко пари???
Щото ако е за малко пари мога да те изпратя при един кенеф, дето ще тия оправи и няма да ти вземе много пари но ще те бави, аз съм карал двапъти при него колата на бащата първия път е ударих аз челно и я оправи но много бавеше, втория път пак ме бави. За това питам другия варянт е на 5 километър там правят баварки ще я направят бързо но ще ти излезе повече пари.
Щото ако е за малко пари мога да те изпратя при един кенеф, дето ще тия оправи и няма да ти вземе много пари но ще те бави, аз съм карал двапъти при него колата на бащата първия път е ударих аз челно и я оправи но много бавеше, втория път пак ме бави. За това питам другия варянт е на 5 километър там правят баварки ще я направят бързо но ще ти излезе повече пари.
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Не я бързам, но искам да я направят хубаво. какви са цените орентирова4но ? или да ходя на място да питам за цени. Предпочитам да е някаде в Бургас че нямам време да се разхождам 

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ