Боядисване и изчукване в Бургас

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Боядисване и изчукване в Бургас

Мнение от radosi » 10 Сеп 2008, 13:59

Колеги от Бургас,
искам да си оправя маската дето минава под фаровете на Е36 4е от едната страна е посукана изпадала е малко боя и е раждива :(

Моля насочете ме към човек дето ще го направи както трябва .. не съм перфекционист ама да не личи от далече 4е някои ми се е учил на колата :)
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията ;)
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 10 Сеп 2008, 14:05

Баце за много или малко пари???

Щото ако е за малко пари мога да те изпратя при един кенеф, дето ще тия оправи и няма да ти вземе много пари но ще те бави, аз съм карал двапъти при него колата на бащата първия път е ударих аз челно и я оправи но много бавеше, втория път пак ме бави. За това питам другия варянт е на 5 километър там правят баварки ще я направят бързо но ще ти излезе повече пари.

Потребител
Аватар

Мнение от SPYKE » 10 Сеп 2008, 14:15

Ако ти се дават повечко пари иди при докторите в Бургас, ако искаш да минеш по-тънко драсни едно ЛС да те пратя при едни пичове от Медово. Евтино работят и ще останеш доволен :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от radosi » 10 Сеп 2008, 14:46

Не я бързам, но искам да я направят хубаво. какви са цените орентирова4но ? или да ходя на място да питам за цени. Предпочитам да е някаде в Бургас че нямам време да се разхождам :(
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията ;)
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Потребител
Аватар

Мнение от SPYKE » 10 Сеп 2008, 14:56

Щом в Бургас искаш ти препоръчвам докторите, обаче да знаеш че ще те забавят :) Ако ти трябват телефоните им драскай да ги давам :)

Назад към Сервизно обслужване на БМВ