Спирачна система (общи въпроси)
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Спирачна система (общи въпроси)
Колеги искам да ви попитам като по компетентни... Та въпросът ми е следния: С каква марка да си подменя дисковете и накладките, отпред и отзад. По добре ли е нещо от сорта на БРЕМБО или оригинални да сложа.
Чувал съм че вентилираните дискове са по добри а незнам дали има оригнални винтилирани! И кое би било по добре оригинални или да сложа някои от прочутите марки в спирачните системи? Ако някой има представа колко ще ми излезне приблизително цялата процедура?
Колата е Е39 520 '99.
П.П. Приблизително колко ще излезне да сменя и маркучетата на системата?
Мерси предварително!
Чувал съм че вентилираните дискове са по добри а незнам дали има оригнални винтилирани! И кое би било по добре оригинални или да сложа някои от прочутите марки в спирачните системи? Ако някой има представа колко ще ми излезне приблизително цялата процедура?
Колата е Е39 520 '99.
П.П. Приблизително колко ще излезне да сменя и маркучетата на системата?
Мерси предварително!
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Аз сложих отпред дискове Брембо Макс, отзад АТЕ.
Накладки Jurid - доволен съм, за разлика от Текстар (на предишната ми кола), които свиреха ужасно. От Текстар бягай, оказа се че не съм първия с такива впечатления.
Излязоха ми по-евтино от оригиналните - особено за накладките разликата беше сериозна.
Добре е освен това да си обслужиш спирачните апарати - купуваш си ремонтен комплект за спирачен апарат от ДаруКар - това е уплътнението на буталото + прахозащитния маншон.
Друг въпрос е къде да проведеш операцията - добре е да е човек, на когото имаш доверие и си сигурен, че го е правил и на други коли.
Спирачна течност сигурно няма нужда да ти казвам.
Накладки Jurid - доволен съм, за разлика от Текстар (на предишната ми кола), които свиреха ужасно. От Текстар бягай, оказа се че не съм първия с такива впечатления.
Излязоха ми по-евтино от оригиналните - особено за накладките разликата беше сериозна.
Добре е освен това да си обслужиш спирачните апарати - купуваш си ремонтен комплект за спирачен апарат от ДаруКар - това е уплътнението на буталото + прахозащитния маншон.
Друг въпрос е къде да проведеш операцията - добре е да е човек, на когото имаш доверие и си сигурен, че го е правил и на други коли.
Спирачна течност сигурно няма нужда да ти казвам.
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
А някой ли предложение къде да осъществя това приключение???
И от къде да си закпуя качествени/оригинални накладки и дискове?
Поздрави!
И от къде да си закпуя качествени/оригинални накладки и дискове?
Поздрави!
- z_l_a_t_t_a_n
- Потребител
-
Ако някои има информяция и на мен ми трябват по-сериозни апарати и винтилиране на дисковете,на четирите колела ! Благодаря...
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ