Камор Ауто, Дару Кар или M Кар?
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- K27
- кандидат ентусиаст
-
Камор Ауто, Дару Кар или M Кар?
Колеги, предстои ми покупка на БМВ и съм решил да направя пълна диагностика на двигателя, както и преглед на техническото състояние на автомобила като цяло.
Според Вас къде най-качествено ще извършат диагностиката и прегледа? Отделно имате ли впечатления като цени, ниво на обслужването, експедитивност и т.н.?
Благодаря за отговорите.
Според Вас къде най-качествено ще извършат диагностиката и прегледа? Отделно имате ли впечатления като цени, ниво на обслужването, експедитивност и т.н.?
Благодаря за отговорите.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз съм доволен от М-Кар, не мога да се оплача...
Всичко си е както трябва... И другите сервизи би трябвало да са Ок. Отиваш дет ти е най-близко, ако си от София, или около нея- отиваш там...

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Нвсякъде е еднакво аз хода в Дару заштото там ми е цялата сервизна история както каза колегата кадето ти е наи близо

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
В Дару не съм ходил отдавна, но след последните посещения на другите два сервиза гласувам за М кар !!! След като в Камор ми взеха парите, загубиха времето и свършиха наполовина работата, а в М кар оправиха всичко за има няма 2 часа...
stay tuned

- K27
- кандидат ентусиаст
-
Толкова ли са зле Камор? Явно ще се ходи в Дару, макар че пък преди време (преди окло 2 години) аз имах доста неприятни впечатления от тях. Закарах колата на диагностика, прибраха ми парите и ми дадоха един лист хартия с проблема. Наложи се да сменя дефектната част, но проблема остана и после се оказа, че е на съвсем друго място, та ми излезе през носа цялата работа... та затова не ми се ходи пак в Дару, но след като Камор са по-зле и от тях, май нямам избор.
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Нямам виждане към другите,но не и М кар.Веднъж ми се наложи да ида при тях за проблем с шофьорския прозорец.Не отремонтираха проблема,а и имах липси от колата после.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ