Castrol 10W60 TWS vs MOTUL 6100 Synergie 10W40
Модератор: Технически модератори
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
впечетления от студения старт
върти много лесно, няма изтракване, няма изчукване! Форсира се без затормозяване, докато е студена.
Забравих да кажа, че вчера на ръчкането държеше по-ниска температура на охладителната течност
върти много лесно, няма изтракване, няма изчукване! Форсира се без затормозяване, докато е студена.
Забравих да кажа, че вчера на ръчкането държеше по-ниска температура на охладителната течност

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
има разлика между ТВС-а и РС-а
иначе идва гъстичко при -5 градуса, но само първата минута
после е масло.
в интерес на истината 2000 км съм изминал с РС-а нито ми е мръднало нивото (грам не е мръднало) нито ми е почерняло
следващия път пак ще си взема такова без да се замислям

иначе идва гъстичко при -5 градуса, но само първата минута

после е масло.
в интерес на истината 2000 км съм изминал с РС-а нито ми е мръднало нивото (грам не е мръднало) нито ми е почерняло

следващия път пак ще си взема такова без да се замислям

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
аха,защото аз си купих от Германия RS-са и си мислих,че е същия като TWS а,че само са сменили означението 

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
TWS е ten W sixty, което ще рече 10w60. Rs е специално за германия (от което съдя, че е по-истинско) както ме убедиха един куп компетентни хора, като Роската и други знайни и незнайни разбирачи
po RS-а пише само и единствено на немски език по етикетите. по BMW програмите и каталози препоръчват RS, а не TWS.
Интересното беше, че Роската изкара програма, в която за моята кола - Е34 520 М50Б20 се препоръчва да се кара точно с Castrol RS.
още един път казвам, че мотора се форсира много по-леко, звука стана по-плътен, много по-трудно загрява(ПРЕгрява) Единствения недостатък, че при по-ниски (минусуви) температури е малко гъстичко (малко), но не колкото 15wХХ което и да е

Интересното беше, че Роската изкара програма, в която за моята кола - Е34 520 М50Б20 се препоръчва да се кара точно с Castrol RS.
още един път казвам, че мотора се форсира много по-леко, звука стана по-плътен, много по-трудно загрява(ПРЕгрява) Единствения недостатък, че при по-ниски (минусуви) температури е малко гъстичко (малко), но не колкото 15wХХ което и да е

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
Назад към Сервизно обслужване на БМВ