Никола Дановски (sachs) - майстор или съсипник? + ФОТО

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 06 Фев 2008, 22:00

аз му се явявам адвокт ;)
нещо против???

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 06 Фев 2008, 22:13

:dunno: щом те влече,но прави лошо впечатление.
Не смятам да си пиша с адвокати обаче. Чао.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 06 Фев 2008, 22:14

Адвокатите в съда :!:
В тази тема се споделят впечатления и Никола отговаря(ако иска естествено).
В момента,в който темата прерастне в лични дразги м/у отделни потребители,
ще бъде заключена!!!
Последна промяна bmwdriver на 06 Фев 2008, 22:15, променена общо 1 път
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 06 Фев 2008, 22:18

шшшшшшшт
стига баце ще ме разкрият....

по темата
изказах мнението си по темата и последваха въпроси към мен,на който отговорих,не се разправям с никой и не смятам че му е тук мястото за разпри има си по подходящи за това места ;)
без лоши чувства към никой разбира се
а и не пиша от ничие име а изказвам лично такова по наболелят въпрос :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 06 Фев 2008, 22:57

мислех само да чета че дори не съм от СФ ама Генезис и мене зе да ме дразниш батенце ,някой говори ли с тебе че изписа маса глупости ? тръба щял да увива ша умра от смях ,а с пистолет стреляли ли са те както си с тръба в ръка ? по спокойно и остави "майстора" да говори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 06 Фев 2008, 23:01

Blackmag написа:Ами хубаво го твърдиш това, но за съжаление това е в контраст с думите на героя на тази тема, мошенникът Никола. Той заяви че видите ли резервоарът течал още като дошла колата.

Приятел без да ми се обиждаш, но от снимките които видях в галерията ти ,мога да ти кажа ,че това не е кола а купчина желязо за вторични суровини и по добре я предай за претопяване, защото с нея е застрашен живота ти ,ако продължаваш да я караш.Никола не е виновен, както и да я вдигнеш с подемник тоя боклук ще се изкриви.Пожелавам ти да си купиш по нова и да си караш безпроблемно ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 06 Фев 2008, 23:03

genezis Виж сега нормално е като си му приятел от толкова години все пак да ти е такова отношението към майстора. Обаче я си представи, че отидеш и си намериш колата, в такова състояние при някой друг майстор какво ще направиш? Ще му обясняваш колко е добър или ще направиш луд скандал? Е момчето не е случило верно на човека който е трябвало да се кара ама все пак си е дигнал кръвното та за това :mhihi: А по отношение на това, че е трябвало помощника да му извие някоя тръба в главата, какво да ти кажа по скоро е трябвало да стане обратното. Ама за една кола не си заслужава въобще да се стига въобще до там. По отношение на това, че се коментира човека без да се познава, аз си казах мнението. Има добри отзиви за него не от 1 човек което само говори по себеси, но когато се случи нещо такова все пак е редно най-малкото да му се извини на човека да се рабрерат като мъже и т.н. И последно не можах да разбера кое ви дава право да обиждата колите на останалите на кошници гнилочи и т.н. човека това си има това си кара не му давате вие парите нямате и право да обиждате.

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 06 Фев 2008, 23:05

Alexi написа:мислех само да чета че дори не съм от СФ ама Генезис и мене зе да ме дразниш батенце ,някой говори ли с тебе че изписа маса глупости ? тръба щял да увива ша умра от смях ,а с пистолет стреляли ли са те както си с тръба в ръка ? по спокойно и остави "майстора" да говори

да отговарям ли .... да не отговарям ли....
хванат да кажат че е лична разпра....
почнаха вече и да ме стрелят са си е** май***а
батка първо казах че се чуда как не му е увил тръба около врато и че ако аз съм бил на момчето което работи там съм щял така да реагирам,а не че ще ода да му овивам на колегата квото и да е хвани почети малко тая "маса" от глупости преди да пускаш пост....а това дали са ме стреляли с пистлет докато съм с тръба в ръка....
айде да не те одостоя с отговор кво ще кажеш,мисля че е несериозно да ми задаваш подобни въпроси...а ако все пак държиш направи го на ЛС не тук да не клокнат темата за лични разпри

а ако беше се зачел по хубаво щеше да разбереш защо пиша и какви са ричините да го правя в тая тема
компренде ми амор ;)

horhef : съгласен съм че е нормално да реагира остро,но на човека който трябва
питаш аз как бих реагирал в подобна ситуация в друг сервиз...може би по същият начин,но това изобщо не значи че това е правилният начин за излизане от ситуацията
кошник ако забеляза нерекох не само неговата а и моята собствена кола,защото колкото и да не ни се иска те са точно това кокошарници на колела на по 20+ лета няма какви други да са ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 06 Фев 2008, 23:23

Хъм не съм обърнал внимание, че говориш и за собствената си кола :uups: . Имаш право, че са кошници ама това не ни дава право да наричаме другите така, а аз визирам един друг колега с "гнилоча". Мисля, че темата се изчерпи и от там на нтатък ще има само 2 мнения едните за другите против и няма да се каже нищо креативно а най много да се изпокараме и модераторите да ни направят клъццц :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axl » 06 Фев 2008, 23:24

///Vasko написа:
Blackmag написа:Ами хубаво го твърдиш това, но за съжаление това е в контраст с думите на героя на тази тема, мошенникът Никола. Той заяви че видите ли резервоарът течал още като дошла колата.

Приятел без да ми се обиждаш, но от снимките които видях в галерията ти ,мога да ти кажа ,че това не е кола а купчина желязо за вторични суровини и по добре я предай за претопяване, защото с нея е застрашен живота ти ,ако продължаваш да я караш.Никола не е виновен, както и да я вдигнеш с подемник тоя боклук ще се изкриви.Пожелавам ти да си купиш по нова и да си караш безпроблемно ;)

Приятел, за съжаление си близо до истината, след подобни компетентни "майсторски" намеси всяка кола става купчина желязо за вторични суровини... Пък ако не ми вярваш, иди с твоята си кола на горепосоченото място "сервиз" и вероятността да се убедиш в думите ми и да прибереш и твойта кола под формата на желязо за претопяване както виждаш не е малка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 06 Фев 2008, 23:57

axl написа:иди с твоята си кола на горепосоченото място "сервиз"

Последният път когато ми се наложи ремонт, отидох в горепосоченото място "сервиз", като за целта ме теглиха от Дървеница до Люлин. Скоро се налага да влизам в бокса и пак там ще отида. Никога не съм имал забележки към извършените ремонти.

Конкретния случай не мога, а и не ми е работа да го коментирам.

Потребител
Аватар

Мнение от Blackmag » 07 Фев 2008, 9:27

sachs написа:1.в интерес на истината по стечение на непредвидени обстоятелства колата я ремонтира мой работник,а не аз,което не ме оправдава.щом е в моя сервиз аз съм отговорен за нея и ремонтите по нея.

А случайно да помниш като ти цитирах твоя помощник че ми е казал, че като е дошла колата резервоара не е течал какво стана? Ти ми викна: "Бе кво знае той, той като дойде колата беше дигната и сичко беше свалено" Сиреч от тебе. Айде стига лъга, тогава изгодно той да не знае, сега изгодно ти да не знаеш.

sachs написа: 2.когато въпросния младеж е дошъл да си вземе колата и марто и озирис са били още там,до колкото разбрах не е казал нищо по въпроса за щетите.но след като те са си тръгнали е вдигнал някакъв неуписуем скандал на работника ми.та въпроса ми е това ли е начинада му се покрият щетите,за които все още не съм напълно на ясно.от къде на къде ше се кара на момчето,при положение че той там е никой.не трябваше ли първо на мен да ми обясни какъв е случая.

Не знам доколко си го разбрал, но май нищо не си разбрал така както е било. От момента в който отидох започнах да си оглеждам колата и да установявам едно по едно последствията от ремонта. Своевременно за всяко нещо информирах твоя човек и го питах как е станало и какво ще правиме сега и т.н. но нищо повече! Той ли ти каза че съм му викал? Ако е така ще дойда, да ме погледне той в очите и да ми каже че съм му викал!
А що се отнася до другите двама, въобще никой не ги е чакал да си тръгват, чаках ги да освободят подемника за да вдигне твоя човек мойта кола на него за да видим подробно какво е положението с резервоара. Това отне около 30 мин или повече, но щом те го освободиха, твоят човек каза: "По-добре да не я палим сега че с тоя бензин дето тече може да се запалим тука"!
Съгласих се и го питах дали ще чака целия бензин да изтече. Каза че ще е там и ще го чака. Казах му и да ти предаде да ми се обадиш в неделя сутринта, защото тогава разбира се телефона беше изключен. След това ние с моя приятел си тръгнахме, което е било може би около 2 мин след като това са направили и другите двама.

sachs написа: 3.дойде той късно вечерта да си вземе колата,в компанията на още двама младежи(може би искаха да ме бият де да знам).попитах го аз защо се е държал така с момчето което работи при мене,и той пак дигна невероятен скандал.при което му казах ок приятел вземи си колата не ти искам никакви пари за работа,обаче той не спира да беснее.

Е вечерта вече бях повече ядосан отколкото предния път, защото ми стана ясно, че г-н Д. освен че ми е потрошил колата си позволи и да ми крещи по телефона, при положение че като му звъннах (той никога не ми е звънял) очаквах да ми каже кое как да се оправи. Но пак моето "беснеене" пред него се изразяваше в задаване на въпроси в остра форма, но с нормален тон, а този които повишаваше тон и говореше върху мене беше той.

sachs написа:и тогава, обръщам се директно към автора,помниш ли кво ти казах а?-до като не си платиш ремонта няма да си вземеш колата щото си ЦУРВУЛ,приятел за това....
казах му да си отбие пари за болтовете защото,защото след като обърнах колата наопаки не открих секрета,попитах го колко струват тези ментета дето е сложил 10-20лв колко?а той горкия вика не 30 ще си хвана.викам да си жив и здрав барат хвани си.

Болтовете съм ги взимал за 25 лв. от магазина на Мото Експерт на Симеоновско преди година и половина... Колко да ти бях удържал, 2.20 ли?
И все пак не става ясно кое му дава право да "обръща" чужда/клиентска "колата наопаки" за да търси секрета.

sachs написа:предишния път когато я остави за съединител я вдигах на същия подемник,в същото хале,в същия сервиз.защо тогава нямаше никакви проблеми.остави ми колата вечерта и на другия ден към обяд си я прибра готова.

Ами предполагам защото тогава ти е бил нормален ден, а не ден в който си потрошил всичко.

genezis написа:Ако просто беше изчакал да дойде Никола и да се разберете,пък тогава ако искаш си му викай прай кво знаеш но на него не на работника му,тогава нямаше изобщо да се налага в момента да се впускаме в подобни многословни постове кой крив кой прав,но не нали си "МЪЖ" трябва да се скараш....

Много е кофти човек като приказва за неща за които само е чул от някъде. А давате акъл на другите да не говорели без да ви познават. Брей, брей...

Потребител
Аватар

Мнение от Ядрения » 09 Фев 2008, 21:25

закса е мошеник,закса е мошеник :mhihi:
Аве прецизен туйбо маниак я раздухай като ти дойде не гнила е30ска каде слагаш лапите на подемника :help:
Пак на кутията в края на прага ли.Не знаеш ли че там НЕ Е МЯСТО ЗА ПОДЕМНИЦИ,или на тебе ти изглежда добро и здраво.
Да ти обада ли кво стаа като я дигнеш там ТАПИРЕ :mhihi: Макар и здраво място,то не издържа тежеста на двигателя и цялата кола и пункт швайца се разпуква.После познай кво става с течение на годините благодарение на смарт тапири като тебе,който смятат подемника и електронния часовник за доста хитроумно изобретение :mhihi:
Що не земеш да поддържаш селко-стопанска техника на някое ТеКеЗеСе,нещо трактори ,редосеялки,плугове :mhihi:
Понеже тука сме сформили цял отбор твой фенове(клуб на психически увредените вследствие среща със ЗАКСА) сме много любопитни за любимите ти металорежещи инструменти.Половината залагат на флекса ,а другите на ЗЕГЕ-то.Би ли споделил твой любими марки (бош,метабо,спарки) и продаваш ли на търг употребените от тебе такива,все пак не всеки ден човек се докосва до туулсове попили от твоята аура :mhihi: .Белким,санким,чунким и ние придобием една малка частица от твоята прецизност,точност и майсторство :mhihi: :mhihi:
Смили се над бедните юзари турбиниски господи,те не знаят що вършат :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 10 Фев 2008, 14:12

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 10 Фев 2008, 15:31

Гледам и невярвам на ушите си :mhihi: , невярвам собственика да си измисля , въпреки че е възможно , но мисля че трябва двамата да се оправят, а не да си взимат адвокати, момчети си каза болката всеки сам си вади изводи . тц тц тц

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ