Климатиците - какво трябва да знаем.

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Адрес на прпоръчан сервиз

Мнение от 5етко 5етицата » 25 Юли 2008, 14:04

Не съм ходил, но приятел ми препоръча сервиз в София, Студентски град.
Ако карате от автокъща Онтарио, след завоя и разклона за стол 4-ката идва светофара на 5 ДКЦ поликлиника. Поликлиниката е отдясно, УНСС е в ляво пред Вас. Продължавате направо по Акад. Стефан Младенов така, че УНСС да си остане вляво към една зелена газстанция. Карайте бавно и се оглеждате вляво за сервиза!

http://bgmaps.com/map.asp?sid=5c157720c ... x=52&iy=24

Пишете, дали процедурите по-горе се спазват! ;)
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."

Потребител
Аватар

Мнение от begemot1 » 31 Юли 2008, 16:01

сервиз ГАБЕЛА по симеоновско шосе пряката преди един нов хотел навътре кажи речи 250 300 метра.
1.правят паспорт на колата
2.гаранция 1 година на това коета е ремонтирано
3. коректност като каже 1 ден или 1 лев значи е 1 ден или 1 лев .
няма хъката мъката ама виж сега....................
аз го ползвам за мойта ланчия и съм страшно доволен

ще издиря телефона да го напиша .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 325tds end e90 320 163hp

Климатроник

Мнение от Neron The Wolf » 09 Авг 2008, 11:47

Каде в София да си сервизирам качественно климатроника , много държа на Качество :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iv444o » 18 Авг 2008, 19:35

Само да вметна, че Габела се преместиха на Хладилника, срещу блока на Bosch! Иначе още един глас за тях, наистина си разбират от работата и цените са им поносими!

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 22 Авг 2008, 15:03

Евала за времето дето си отдели за да помогнеш и евала за темата вече знам какво да правя с моя профилактично :mhihi: ;)

Потребител
Аватар

Мнение от _Daniel » 23 Авг 2008, 18:59

Здрасти,

мисля, че моя климатроник е за зареждане, защото не духа много студено особено в голямите жеги. Видях, че сте доволни от сервиз ГИБОНА ... може ли да дадете линк в bgmaps.com къде точно се намира ???

Аватар

Re:

Мнение от bmw_taxi » 06 Май 2010, 9:43

колеги има ли някой, които има снимки на компресора - разглобен или технически чертежи, някакъв сайт или нещо такова, или клипче в Ю Тъб може също, или ако има някой който е присъствал да разкаже какво му се износва и може ли да се сервизира това компресорче, има ли консумативи-части които могат да му се сменят, и как се разбира какви проблеми крие до като е на колата за да може да се прецени дали да се смъква

ПС иначе за маслото и фреона разбрах всичко, само за компресора питам и неговото устроиство, примерно като се разглоби трябва ли да му се сменя задължително нещо само щото е било разглобено като гарнитурата на главата на двигателя например, или някакви семерини
благодаря предварително

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ