Климатиците - какво трябва да знаем.
Модератор: Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
Адрес на прпоръчан сервиз
Не съм ходил, но приятел ми препоръча сервиз в София, Студентски град.
Ако карате от автокъща Онтарио, след завоя и разклона за стол 4-ката идва светофара на 5 ДКЦ поликлиника. Поликлиниката е отдясно, УНСС е в ляво пред Вас. Продължавате направо по Акад. Стефан Младенов така, че УНСС да си остане вляво към една зелена газстанция. Карайте бавно и се оглеждате вляво за сервиза!
http://bgmaps.com/map.asp?sid=5c157720c ... x=52&iy=24
Пишете, дали процедурите по-горе се спазват!
Ако карате от автокъща Онтарио, след завоя и разклона за стол 4-ката идва светофара на 5 ДКЦ поликлиника. Поликлиниката е отдясно, УНСС е в ляво пред Вас. Продължавате направо по Акад. Стефан Младенов така, че УНСС да си остане вляво към една зелена газстанция. Карайте бавно и се оглеждате вляво за сервиза!
http://bgmaps.com/map.asp?sid=5c157720c ... x=52&iy=24
Пишете, дали процедурите по-горе се спазват!

Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
сервиз ГАБЕЛА по симеоновско шосе пряката преди един нов хотел навътре кажи речи 250 300 метра.
1.правят паспорт на колата
2.гаранция 1 година на това коета е ремонтирано
3. коректност като каже 1 ден или 1 лев значи е 1 ден или 1 лев .
няма хъката мъката ама виж сега....................
аз го ползвам за мойта ланчия и съм страшно доволен
ще издиря телефона да го напиша .
1.правят паспорт на колата
2.гаранция 1 година на това коета е ремонтирано
3. коректност като каже 1 ден или 1 лев значи е 1 ден или 1 лев .
няма хъката мъката ама виж сега....................
аз го ползвам за мойта ланчия и съм страшно доволен
ще издиря телефона да го напиша .
- Neron The Wolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds end e90 320 163hp
Климатроник
Каде в София да си сервизирам качественно климатроника , много държа на Качество 

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Евала за времето дето си отдели за да помогнеш и евала за темата вече знам какво да правя с моя профилактично

Re:
колеги има ли някой, които има снимки на компресора - разглобен или технически чертежи, някакъв сайт или нещо такова, или клипче в Ю Тъб може също, или ако има някой който е присъствал да разкаже какво му се износва и може ли да се сервизира това компресорче, има ли консумативи-части които могат да му се сменят, и как се разбира какви проблеми крие до като е на колата за да може да се прецени дали да се смъква
ПС иначе за маслото и фреона разбрах всичко, само за компресора питам и неговото устроиство, примерно като се разглоби трябва ли да му се сменя задължително нещо само щото е било разглобено като гарнитурата на главата на двигателя например, или някакви семерини
благодаря предварително
ПС иначе за маслото и фреона разбрах всичко, само за компресора питам и неговото устроиство, примерно като се разглоби трябва ли да му се сменя задължително нещо само щото е било разглобено като гарнитурата на главата на двигателя например, или някакви семерини
благодаря предварително
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Сервизно обслужване на БМВ