Никола Дановски (sachs) - майстор или съсипник? + ФОТО

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Фев 2008, 18:03

Майко мила...

Обади се в Комисията за защита на потребителите. Само чакат да зачекнат някой, като чуят тоя разказ много се съмнявам да останат безучастни. Това според мен е най-добрият вариант.

Ето ти телефон: http://www.kzp.bg/modules.php?name=Kontakts

Значи ако нацелят някой, проверката е пълна. Нема измъкване...

Мисля че трябва да ползваме държавните институции, все пак данъци плащаме.
Успех.

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 05 Фев 2008, 18:10

mi6u написа:
sachs написа: ... кум неговата кола подходих така както към всяка друга която е дошла за ремонт ...
Как ли има клиенти вобще? :shock: :shock: :shock: Ужас и безумие :confused: :roll:

колега аз не само че имам клиенти,а имам мнооооооооого клиенти.и знаеш ли защо имам толкова много работа?защото постъпвам коректно към всеки един мой клиент и си върша работата професионално,което е рядкост в България.има много хора които ще го потвърдят.а вие може да плюете ме колкото си искате.мойте клиенти са пределно на ясно как си върша работата...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 05 Фев 2008, 18:13

Blackmag написа:Не знам за какво опиране говориш, и защо мислиш че височината на колата има някакво отношение тук... Когато подемника се сложи под резервоара, и 5 и 50 см да й е клиренса се ще се случи същото когато подемникът се вдигне.

Готин,когато аз отидох в сервиза,твоята кола беше в дясната клетка...там където стоеше моята,когато ти се появи...след като изкарах колата си от сервиза мисля сам се убеди,че беше сухо...никой не ти е обръщал внимание кво си човъркаш по твоята кола,откъде може да сме сигурни ние свидетелите,че не си я треснал нарочно? :roll: аз смея да се обзаложа,че под моята кола нямаше бензин когато тя беше на стенда,защото лягах под багажника...как мислиш,дали щях да легна върху мокро петно?...за клиренса,който споменавах имах предвид платформата в лявата част на сервиза,там където беше твоята кола когато дойде...моята кола се качва на тази платформа без проблем,какво остава за твоята... :roll:

п.с. Моята кола се прави само в този сервиз и смея да кажа,че съм предоволен..първия път когато сменях съединител оставих колата си в 20.00 и на следващата сутрин отидох в 8.30 да си я взема...досега никакви оплаквания не съм имал и занапред там ще ходя,независимо от отрицателните ви отзиви...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 05 Фев 2008, 19:23

///MapTo Виж сега много хубаво защитаваш майстора което си е твое право разбира се, обаче не си ти човект, който ще определя дали колата била гнилоч или не, всеки има право да кара каквато си иска кола но недей да обиждаш. По отношение на повредите мисля няма спор къде са направени, Все пак аз съм склонен да мисля тъй като има много добри отзиви за майстора, че не той е причината а неговия/те помощници и те не са му казали за щетите. Но все пак е редно да си поеме разходите по отстраняването. До колкото разбрах е приспаднал цената на секретните болтове което все пак е добре. Айде със здраве

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 05 Фев 2008, 20:49

Разбирам Никола че не е лесно да се бориш с тия наще курници по цял ден,ама Ники аиде бете като направиш някаква поразийка занапред си па поне си признай,няма да има нито скандали нито нищо ;) ,а сега видя АНТИ реклама във форума и такива неща,па ти си пускай платени обяви колкото си искаш,КЛИЕНТА ВИНАГИ ИМА ПРАВО ;) могло е да излежеш от ситуацията,има 100000 варянта и клиента да си тръгне доволен и пак да се върне ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Blackmag » 05 Фев 2008, 21:41

Към ///MapTo:
Не знам какво точно локва очакваш да е имало Х време след като моята кола е била махната от десния стенд. Все пак не говорим за теч с налягане 5 бара, а за една капка на няколко секунди. А и бензина да знаеш е летливо вещество, и друг път ако търсиш локви ги търси по-навреме, че не се задържат много.

И другото нещо - за платформата отляво - никой не говори за проблем с качването на нея, а за вдигането на подемника отдясно, в началото на ремонта.

Към horhef:

Не помощниците са работили по колата, а самия Никола. Той си каза колко часа било като свалял колелата, и винаги говореше в единствено число.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 05 Фев 2008, 21:47

Blackmag написа:...

Така ще ти го кажа,белким ме разбереш...аз висях пред сервиза 1час и чаках твоята кола да се разкара от този стенд за да почна да правя моята..изкараха ти колата и аз пъхнах моята ВЕДНАГА...едва ли в рамките на 1(една) минута твоя специален бензин,който държиш в резервоара се е изпарил... :evil: :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

с

Мнение от BeXTMaN » 05 Фев 2008, 22:01

аман от тия смотани майстори аз най-често на такива сам попадал всъщност до сега само на 1 свестен съм попадал ама чак толкова да ме прецакат .. изобщо не е трябвало да му плащаш на тоя малоумник :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 05 Фев 2008, 22:14

към Blackmag. Значи причината си е в теб. След като си видял какво е състоянието най малкото не е трябвало да им плащаш, че даже и пари е трябвало да ти дават.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 05 Фев 2008, 22:37

Да напиша моите впечатления от първа ръка пък всеки да си преценява сам.
Отидох за смяна на антифриз и като болен сектант си взех антифриз и дестилирана вода за да е всичко на 6. Представях си,че ще източим всичко и после ще налеем предварително направената нова смес вода-антифриз в точно съотношение.Ех мечтиии...
Какво се направи обаче,бай майстор каза,че е много трудно да източи водата от блока /М50Б20/ и източи само радиатора. После наля антифриза и готово,така и си останах с 6 бутилки дестилирана вода и поредното разочарование. Така и аз можех да направя пред блока!
Нищо лично,но аз повече не стъпих там.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 05 Фев 2008, 22:56

Аз пък съм доволен веднъж ми смени термостата, после диагностика, после сменихме маслото, после пак диагностики инспекций нема грижи :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 06 Фев 2008, 0:06

Аз мога да кажа че засега не съм имал оплаквания от него...Коректно е момчето...А ако кажа какви услуги ми е направил и не ми е взел и стотинка ...Направо ми е неудобно да се явя в тоя сервиз вече... Въпреки всичко всеки допуска грешки затова сме хора затова и грешим...До сега Никола ми е качвал колата и на двете клетки...Мойта е още по нисък клиренс ( с М окачване е )...На едното ( лявото ) имах проблем лек...Но нищо особенно..На дясното също ми я е качвал и там съм нямал проблеми...Не съм видял да е работил грубо по колата ми...Аз мога да кажа че единственото за което мога да се съглася за болтовете ( ама все пак ти ги е приспаднал )....За другото по думите ти немога да съм сигурен... Лично мене това няма да ме спре да ходя при него...Всеки да си преценява сам....
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Blackmag » 06 Фев 2008, 9:29

///MapTo написа:Така ще ти го кажа,белким ме разбереш...аз висях пред сервиза 1час и чаках твоята кола да се разкара от този стенд за да почна да правя моята..изкараха ти колата и аз пъхнах моята ВЕДНАГА...едва ли в рамките на 1(една) минута твоя специален бензин,който държиш в резервоара се е изпарил... :evil: :evil:

Ами хубаво го твърдиш това, но за съжаление това е в контраст с думите на героя на тази тема, мошенникът Никола. Той заяви че видите ли резервоарът течал още като дошла колата. Ами хайде уточнете с него една версия и давайте с нея, поне да не бие на очи че единият от двама ви лъже.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 06 Фев 2008, 12:21

sachs написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: нямам време да пиша по въпроса,но само искам да кажа,че по цял ден вдигам всякакви коли на подемника от бмв-та от преди 80-та год до е60 2006 год. и как така тоя е първия дето се оплаква за праговете.тоя пич просто се чудеше какво да измисли за да не си плати ремонта.кум неговата кола подходих така както към всяка друга която е дошла за ремонт.свърших си работата,но тоя пич просто се чудеше за какво да се заяде...това е цялата исория.

Нема да минеш... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 06 Фев 2008, 12:26

sachs написа:
mi6u написа:
sachs написа: ... кум неговата кола подходих така както към всяка друга която е дошла за ремонт ...
Как ли има клиенти вобще? :shock: :shock: :shock: Ужас и безумие :confused: :roll:

колега аз не само че имам клиенти,а имам мнооооооооого клиенти.и знаеш ли защо имам толкова много работа?защото постъпвам коректно към всеки един мой клиент и си върша работата професионално,което е рядкост в България.има много хора които ще го потвърдят.а вие може да плюете ме колкото си искате.мойте клиенти са пределно на ясно как си върша работата...

Е поне от днес нататък може да си спокоен, че със сигурност вече ще са по-малко ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ