За четириполюсните свещи "БОШ" в маг."Киров и
Модератор: Технически модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
абе смених си свещите вчера .. от бош на нгк
абе смених си свещите вчера .. от бош на нгк
защото им беше време
и познайте .... няма разлика
) поне аз не я хващам ...
защото им беше време
и познайте .... няма разлика

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Re: абе смених си свещите вчера .. от бош на нгк
535 написа:абе смених си свещите вчера .. от бош на нгк
защото им беше време
и познайте .... няма разлика) поне аз не я хващам ...
синко, аз съм с Беру и съм доволен ве4е 30 000км

///
хаххххх
за опакова4ните фирми акотрябва да говорим
само ще ви кажа че и ФЕБИ Е такваз фирма
повечето авто части които се продават са така от вън гледаш едно а вътре друго
днеска гледам преден лагер за голф (некаф) отварям кутиката на немския лагер рувил и лагереРЪТ вътре силно японски
не се хвалете толкова от NGKто не сте попадали на ментето
бих ви дал съвет като взимате NGK гледаите на кутиката да пише произведено в япония тва е изтинското или това се води за изтинско
а относно цените на свещите пи мен в магазина има NGK и по 5лв броиката но те са свещите за лада и ги даваме за доста коли които имат газ
за опакова4ните фирми акотрябва да говорим
само ще ви кажа че и ФЕБИ Е такваз фирма
повечето авто части които се продават са така от вън гледаш едно а вътре друго
днеска гледам преден лагер за голф (некаф) отварям кутиката на немския лагер рувил и лагереРЪТ вътре силно японски
не се хвалете толкова от NGKто не сте попадали на ментето
бих ви дал съвет като взимате NGK гледаите на кутиката да пише произведено в япония тва е изтинското или това се води за изтинско
а относно цените на свещите пи мен в магазина има NGK и по 5лв броиката но те са свещите за лада и ги даваме за доста коли които имат газ
- longboy
- Потребител
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: Е30 М3
...
мога да поспоря за това че febi е опаковъчна фирма, защото в магазина имам доста части на които е щамповано febi в метала или гумата. Имам доста артикули които са SWAG и вътре частта е febi. За свещите мога да кажа че въпреки че предлагаме BOSCH и ги внасяме от robert bosch GMBH повечето са произведени в испания или мексико но дори и така бош си дават една година гаранция и досега не ми се е случвала рекламация. Аз лично карам със 6 оригинални свещи БМВ със номер 12 12 9 061 869 като на самата свещ освен оригиналния номер е щампован типовия знак на бош W8LCR. Разликата в цената е 4 лева. На бош са по 7 лева парчето, а оригиналните са по 11 лева. Но никога няма да си купя ангренажен ремък Бош например - все едно да си купя телевизор Мерцедес 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Миролюб Владимиров
- Потребител
-
Здравейте колеги,
Казвам се Миролюб Владимиров и съм ръководител отдел „Автомобилно оборудване” във фирма „КИРОВ” АД. Тъй като съм убеден в популярността на вашия форум и не бих искал четящите тук да остават с грешни впечетления за нашата фирма, бих искал да изясня някои неточности написани в тази и други теми на форума:
От 1994 година Фирма „КИРОВ” АД не е вносител на продуктите на концерна „BOSCH”. През посочената година е регистрирано дружеството „Роберт Бош България” ЕООД, което е 100% собственост на германската фирма „Robert Bosch” GmbH. Това дружество осигурява доставката на продуктите от марката „BOSCH” за българския пазар, като използва мрежа от дистрибутори за реализацията им. Нашата фирма, е най-големият дистрибутор за страната, като предлагаме в магазините си, както авточасти и сервизно оборудване, така и електроинструменти, и консумативи на марката BOSCH. Всички продукти от марката са ни доставени единствено от „Роберт Бош България” ЕООД.
Всеки един продукт продаден от наш магазин, носи производствена гаранция и за никой потребител не би трябвало да е проблем, при проява на някакъв дефект, да поиска разглеждането му. За целта “BOSCH”е организирала мрежа от сервизи, познати ви като „Bosch Car Service”, които са оторизирани да вземат отношение по предявена от клиента рекламация. Във всеки наш магазин можете да получите информация за координатите на тези сервизи, както и да получите пълно съдействие за разрешаването на проблеми, възникнали от дефектирането на част закупена от наш магазин, като това е валидно за всички продукти предлагани от нас.
В заключение искам да подчертая, че не бихме могли да носим отговорност за продукти закупени от други търговци в България, както и че нашата фирма винаги се е стремяла да предлага качествени продукти на българския потребител (което съм сигурен е добре известно на всичките ни клиенти) и не бихме си позволили „успореден” внос на продукти със съмнителен произход. Искам да ви уверя, че наличието на подобни продукти на българския пазар, подронва нашето и на BOSCH продуктите име, и се опитваме да помогнем на колегите от „Роберт Бош България” ЕООД в пресичането на нелегалния внос. Ще ви бъда благодарен за всяка информация касаеща закупен неистински продукт, носещ марката BOSCH.
За всякакви въпроси можете да се обръщате към мен на e-mail: auto@kirov.net или да потърсите съдействие в някой от нашите магазини.
С уважение:
Миролюб Владимиров
Р-л отдел „Автомобилно оборудване”
КИРОВ АД
Казвам се Миролюб Владимиров и съм ръководител отдел „Автомобилно оборудване” във фирма „КИРОВ” АД. Тъй като съм убеден в популярността на вашия форум и не бих искал четящите тук да остават с грешни впечетления за нашата фирма, бих искал да изясня някои неточности написани в тази и други теми на форума:
От 1994 година Фирма „КИРОВ” АД не е вносител на продуктите на концерна „BOSCH”. През посочената година е регистрирано дружеството „Роберт Бош България” ЕООД, което е 100% собственост на германската фирма „Robert Bosch” GmbH. Това дружество осигурява доставката на продуктите от марката „BOSCH” за българския пазар, като използва мрежа от дистрибутори за реализацията им. Нашата фирма, е най-големият дистрибутор за страната, като предлагаме в магазините си, както авточасти и сервизно оборудване, така и електроинструменти, и консумативи на марката BOSCH. Всички продукти от марката са ни доставени единствено от „Роберт Бош България” ЕООД.
Всеки един продукт продаден от наш магазин, носи производствена гаранция и за никой потребител не би трябвало да е проблем, при проява на някакъв дефект, да поиска разглеждането му. За целта “BOSCH”е организирала мрежа от сервизи, познати ви като „Bosch Car Service”, които са оторизирани да вземат отношение по предявена от клиента рекламация. Във всеки наш магазин можете да получите информация за координатите на тези сервизи, както и да получите пълно съдействие за разрешаването на проблеми, възникнали от дефектирането на част закупена от наш магазин, като това е валидно за всички продукти предлагани от нас.
В заключение искам да подчертая, че не бихме могли да носим отговорност за продукти закупени от други търговци в България, както и че нашата фирма винаги се е стремяла да предлага качествени продукти на българския потребител (което съм сигурен е добре известно на всичките ни клиенти) и не бихме си позволили „успореден” внос на продукти със съмнителен произход. Искам да ви уверя, че наличието на подобни продукти на българския пазар, подронва нашето и на BOSCH продуктите име, и се опитваме да помогнем на колегите от „Роберт Бош България” ЕООД в пресичането на нелегалния внос. Ще ви бъда благодарен за всяка информация касаеща закупен неистински продукт, носещ марката BOSCH.
За всякакви въпроси можете да се обръщате към мен на e-mail: auto@kirov.net или да потърсите съдействие в някой от нашите магазини.
С уважение:
Миролюб Владимиров
КИРОВ АД
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
А как ще обясните тогава множеството оплаквания и проблеми с части закупени от вашите магазини??? Когато фактите говорят...
Аз права по гаранция не искам да си търся,нито времето,нито нервите са ми излишни.Искам като си купя нещо да работи както е обещано,толкова е просто.

Аз права по гаранция не искам да си търся,нито времето,нито нервите са ми излишни.Искам като си купя нещо да работи както е обещано,толкова е просто.
NeoPrint написа:А как ще обясните тогава множеството оплаквания и проблеми с части закупени от вашите магазини??? Когато фактите говорят...

- Миролюб Владимиров
- Потребител
-
NeoPrint написа:А как ще обясните тогава множеството оплаквания и проблеми с части закупени от вашите магазини??? Когато фактите говорят...![]()
Моля, извинете ме за късната реакция!
В отговор просто ще повторя нещо, което сигурен съм ви е известно - Нормално е във всяко производство да съществува известно количество брак, което не трябва да надвишава 2%. И за да се защитят правата на потребителите съществува гаранцията. Фактите казват следното - Рекламациите на стоки закупени от нашите "авто" магазини са около 1%!!! Дори да има клиенти, като колегата NeoPrint, които не предявяват претенции, рекламациите не биха превишили 1,5%.
Надявам се да ме разберете правилно - не смятам да влизам в полемични спорове. Целта на писмото ми беше, да изясня ситуацията около авточастите BOSCH на българския пазар, защото прочетох твърде много неверни твърдения!!!
Поздрави
Миролюб Владимиров
КИРОВ АД
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
тя самата тема тръгва накриво... 4-полюсния бош не е за тоз двигател... в дару ми го смениха със сингъл, пак на бош, и истината е че караха 60к... смених ги ей така, още можеха, сега съм с нгк... къде е истината не знам, явно всеки има своя...
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Истината е NGK. Оригиналните на М54 също са NGK.
А Бош в БГ трябва много да си си намразил колата
А Бош в БГ трябва много да си си намразил колата

BMW - Усещане за автомобил
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
А свещите Веру, които купувате от Бъргария произведени в Франция ли са или 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
вижте това:
http://picbg.net/u/27306/18140/192747.jpg
значи, не всяка свещ за всеки двигател ...
Тука, обаче, ако позволите искам да попитам кой е официалния вносител на NGK за България?
За BOSH е ясно - „Роберт Бош България” ЕООД - http://www.bosch.bg/content/language1/html/867.htm
ей-това ми трябва, ама как да го докарам чак от там...
http://www.ngk.com/results_appNonUS.asp ... tiveID=204
иначе, тук: http://www.ngk.com/ очаквах да видя "за България - доставчик - ТОЗ!" - ама уви няма!
Та пак на въпроса - КОЙ ГАРАНТИРА, ЧЕ ПРОДАВА ОРИГИНАЛНИ NGK СВЕЩИ???
Поздрави
Д
http://picbg.net/u/27306/18140/192747.jpg
значи, не всяка свещ за всеки двигател ...

Тука, обаче, ако позволите искам да попитам кой е официалния вносител на NGK за България?
За BOSH е ясно - „Роберт Бош България” ЕООД - http://www.bosch.bg/content/language1/html/867.htm
ей-това ми трябва, ама как да го докарам чак от там...

http://www.ngk.com/results_appNonUS.asp ... tiveID=204
иначе, тук: http://www.ngk.com/ очаквах да видя "за България - доставчик - ТОЗ!" - ама уви няма!

Та пак на въпроса - КОЙ ГАРАНТИРА, ЧЕ ПРОДАВА ОРИГИНАЛНИ NGK СВЕЩИ???
Поздрави
Д

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Сервизно обслужване на БМВ