Помогнете! Сервиз във Варна???

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d LCI
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от brabusbg » 15 Сеп 2009, 21:02

zorobg написа:Да споделя до къде я докарах с ходенето по мъките - Варненските сервизи.
В крайна сметка стигнах до един сервиз в Аспарухово, и честно казано остаха доволен от това , което свършиха и начина по който го свършиха. Хареса ми, че не гледаха колата като извънземно и не се чудеха от къде и как да я захванат, както често се случва в доста от "сервизите". А и цените им ми харесаха :)

Подържам мнението на колегата.. обиколил съм десетки сервизи във Варна.... и направо ми се плачеше ако трябва да бъда честен всеки път след сервиз. От Иван в Аспарухово определено съм най доволен засега. Недостатък е че не може да ти обърне напълно внимание защото наистина има много работа. Не работи с части на клиента, предимно с оригинални от Варна Карс.
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Помогнете! Сервиз във Варна???

Мнение от jorolino » 01 Окт 2009, 11:32

Има един интересен сервиз във Варна за ремонт само на електрониката, т.е ако имате проблеми с нея там му е мястото.
Сервиза се казва Софтелектроник и се намира на бул. Христо Смирненски в пресечката преди МБАЛ Св. Марина ( Терапията )
имат и уеб сайт http://softelectronic.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Re: Помогнете! Сервиз във Варна???

Мнение от bmwdriver » 01 Окт 2009, 20:20

Заключвам темата(както и всички други подобни) до решаване на въпроса как ще
се процедира с тях.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ