Никола Дановски (sachs) - майстор или съсипник? + ФОТО

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 05 Фев 2008, 11:06

indianeca написа:... сега просто да доля вода ли? Благодаря...
...ако не ти се точи - доливай!
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 05 Фев 2008, 11:12

доливай си само вода,като намалее нивото ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axl » 05 Фев 2008, 11:32

Досега все си мислех че историите за майстори от този тип са повече легенди отколкото истина и не е възможно да има толкова некадърни, безотговорни и нагли хора/майстори/... Докато не видях колата на колегата Blackmag с очите си :!:
Еми колкото и да не вярвах всичко е истина! Според мен тази тема трябва да отиде в темата за некоректните магазини/сервизи/търговци, защото от една страна имаме меко казано НЕДОБРЕ свършена работа, но фрапантното за мен е некоректността на майстора/сервиза и отказът да поеме всякакква отговорност за стореното от него! Срамота ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 05 Фев 2008, 11:48

Blackmag написа:Абсолютно сте прави че не е трябвало да му плащам, но той заяви че ако не му платя колата нямало да излезе оттам. А да ви кажа хич не ми се почваха безконечни разправии с полицията....

Трябвало е просто да поискаш фактура с разбивка на цените и касова бележка ....

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 05 Фев 2008, 11:51

Добре би било да и колегата закс да си каже виждането по проблема :!:
Пуснете линк в платената му обява в "Продава" за да може да види темата, а и все пак всеки желаещ да ползва неговите услуги да си направи сметка преди да отиде в сервиза му, защото все пак четейки мненията за работата му има и много довлони от услугите му и е добре човек сам да с направи сметка на кое мнеие да се довери ;) Макар, че всички добре знаем, че рейтинг много трудно се гради, но с една таква постъпка лесно се срива..............
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 05 Фев 2008, 13:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: нямам време да пиша по въпроса,но само искам да кажа,че по цял ден вдигам всякакви коли на подемника от бмв-та от преди 80-та год до е60 2006 год. и как така тоя е първия дето се оплаква за праговете.тоя пич просто се чудеше какво да измисли за да не си плати ремонта.кум неговата кола подходих така както към всяка друга която е дошла за ремонт.свърших си работата,но тоя пич просто се чудеше за какво да се заяде...това е цялата исория.

Аватар

Мнение от vladuicho » 05 Фев 2008, 14:06

мисля че историята на Blackmag е супер реална то си личи ,но нека той да се доизкаже.....

Потребител
Аватар

Мнение от Blackmag » 05 Фев 2008, 14:32

Ами то какво да се доизказвам. Мисля че фактите са меко казано достатъчно и меко казано налице!

Пък и не помня да съм споменавал за проблем с праговете... а с редица други неща.

А и доста интересна теория е това за опита да не си платя. Аз не мога да лъжа, затова и не се опитвам да излъжа или да измамя някого, но явно ветераните в тази област смятат всеки втори човек за измамник, водени от собствените си разбирания.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axl » 05 Фев 2008, 14:52

За праговете аз не видях някой да се е оплакал а и те са си наред, няма повод за оплаквания... вероятно ако е вдигана колата за праговете нямаше да ги има и другите щети от снимките в галерията - добре се вижда как е хлътнал/поддал резервоара и пода пред педалите. Сигурно секретните болтове и те сами са се закръглили....
И викаш пича се чудел за какво да се хване за да не плати и избрал първата дреболия изпречила му се пред погледа - спукан избушен резервоар и издънени подове.... извинявай!
Вярно че има доста положителни отзиви от въпросния майстор/сервиз, но след като видях с очите си как е съсипана колата и реакцията на ответната страна, мисля че всеки сам може да си направи съответните изводи!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Фев 2008, 15:12

И планката няква срязана, щото пречи ROFL. Мда човека се чуди как да не плати. Аз пък се чудя как въобще е платил даже...

Аватар

Мнение от vladuicho » 05 Фев 2008, 15:24

sachs по добре се извини на човека не се праи на Лили Иванова :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320

Мнение от mi6u » 05 Фев 2008, 15:24

sachs написа: ... кум неговата кола подходих така както към всяка друга която е дошла за ремонт ...
Как ли има клиенти вобще? :shock: :shock: :shock: Ужас и безумие :confused: :roll:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: Никола Дановски (sachs) - майстор или съсипник?

Мнение от ///MapTo » 05 Фев 2008, 16:49

Blackmag написа:Намираме само чираците му, по-тъмният от които ми казва докато ми посочва колата (в лявата част на халето): Никола каза да оставяш 100 лева и да си я взимаш.

Айде да вметна и аз малко светлина по въпроса,че бях точно тогава в сервиза му...
Пич...бяхме 3ма човека вътре,когато ти дойде..незнам защо реши,че аз и Даниел (Ozir1S) сме му чираци... :mhihi: :mhihi:
Докато аз си оправях собственоръчно моята кола вие започнахте да търсите кусурите по Е30-ката..Аз бях "по-тъмният",който ти визираше...
И мога да потвърдя,че проблема с резервоара,не е от платформата,на която ти беше колата,защото аз бях там когато я качваха...покрай мен още 3ма или 4ма човека могат да го потвърдят..моята кола,която е поне с 7-8см по-нисък клиренс никъде не подпираше,пък видиш ли твоят гнилоч опрял...и до колкото помня,това купе миналата година по това време беше разглобено и се правеше в гаража на сони,поради опита да го повозиш на мантинела..тогава до колкото си спомням беше крива цялата отдолу,та чак мокета и беше свален за да се "изправи" отвътре...та дори на подсилените части на това шаси да бъде сложен подемника,гаранция че пак щеше да поддаде...

п.с. другия път малко се информираи преди да почнеш да слагаш рангове и професии на хората ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Мнение от Blackmag » 05 Фев 2008, 17:32

Значи човека, който найстина визирам като по-тъмен е точно от работниците на Никола, защото аз го питах: кой е шефа, Никола ли е. Той каза да, той е шефа. Но както и да е, извинявам се ако някой друг освен "шефа" се чувства обиден.

Не знам за какво опиране говориш, и защо мислиш че височината на колата има някакво отношение тук... Когато подемника се сложи под резервоара, и 5 и 50 см да й е клиренса се ще се случи същото когато подемникът се вдигне.

Хубаво си запомнил кога и къде е било купето, но си объркал страната от която беше криво. Никога нищо не се е случвало от лявата му страна, където е проблемът в момента.

А и викаш гаранция даваш ти за моята кола кога и как щяла да поддаде? А главата залагаш ли си? Мислиш ли че за 1 година аз друг ремонт не съм правил и не знам? През това време колата е била поне в 3 различни сервиза за по-леки и по-сериозни ремонти, винаги вдигана на подемник. Но като се работи кадърно естествно проблем не е имало!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axl » 05 Фев 2008, 17:50

А защо не беше сложен подемника на подсилените части на това шаси???

Това е целият въпрос... ако беше сложен и беше поддало sachs е в правото си да каже че е направил всичко по правилата ама тоя "гнилоч" е поддал. А сега кво да кажем - че Сони не го е направил ли? Айде стига глупости, просто на черното бяло няма как да се каже...

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ