Къде ремонтирате БМВтата си ?!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 31 Яну 2008, 20:51

Аз във Варна ходя само в Варна Карс, мога да кажа че съм много доволен откъм обслужване, качество и бързина.
Един единствен път съм ходил в друг сервиз и останах разочарован, та затова в БМВ Варна ходя само.
Може би малко и е скъпичък труда, ама поне знам че хората там знаят какво правят, а не да се учат на колата ми!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 31 Яну 2008, 23:36

За окачването ако е проблема, отиваш в СБА на Младост 4 и единствената модернизирана клетка е преден мост. Търсиш Митко, работи читаво, взима супер евтино затва му бутваш някой лев и знаеш, че за колата ще се грижи като за принцеса докато я прави ;)

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 01 Фев 2008, 2:41

Поразчистих малко темата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 01 Фев 2008, 2:47

X-citer написа:
BLUE WHALE написа:В кв.Враждебна(гр.София) има майстор който се занимава само с БМВ, той е един от най старите майстори на БМВ в София като притежава няколко екзотични екземпляра сред който и М3 Е30 0889450355 Иван

Аз съм си поддържал и трите БМВ-та при въпросния Иван и като цяло съм доволен.

Кажете как са цените ... И с кво точно се занимава
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 15 Фев 2008, 13:50

valery написа:Препоръчвате Хеед 91, можете ли да кажете има ли разлика между двата сервза, които са посочени в сайта им и в кой сте ходили Вие?

Малко стара тема ма карай. Хеед 91 мда днес бях там, и пича дето гледа къв проблем има колата по ходовата 10 мин се 4уди с ква рейка съм, ремонтен комплект ми вика семеринги тва онова, па тя рейката е СУХА. Ма иначе са добри да, като се събраха 3-ма тогава решиха че е суха, ма не слушат като им говоря. Иначе ремонта е евтин там по мои сметки е 100лв на 4ас или може би 150, щом за смяна на кормилни щанги взимат толкоз, може с позлатен ключ да ми ги навие. А за реглажа може да използват нанороботи, ама иначе цените са разумни :mhihi: .Че тотал сметката 2накрайника с 'ремонт на рейката' е 300лв. ок, добре че си ги откопавам от двора и нямам грижи :shock:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече Е38 730д 01

Мнение от BAWARISCHE » 15 Фев 2008, 15:56

.
BLUE WHALE написа:В кв.Враждебна(гр.София) има майстор който се занимава само с БМВ, той е един от най старите майстори на БМВ в София като притежава няколко екзотични екземпляра сред който и М3 Е30 0889450355 Иван

:bowdown: :bowdown:
тва е човека миналата година при него си правих мотора и 6е го тарса сега за някои трансплантаций :mhihi: уникален е просто тоя човек

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 18 Фев 2008, 10:42

deyan-enchev написа:
valery написа:Препоръчвате Хеед 91, можете ли да кажете има ли разлика между двата сервза, които са посочени в сайта им и в кой сте ходили Вие?

Малко стара тема ма карай. Хеед 91 мда днес бях там, и пича дето гледа къв проблем има колата по ходовата 10 мин се 4уди с ква рейка съм, ремонтен комплект ми вика семеринги тва онова, па тя рейката е СУХА. Ма иначе са добри да, като се събраха 3-ма тогава решиха че е суха, ма не слушат като им говоря. Иначе ремонта е евтин там по мои сметки е 100лв на 4ас или може би 150, щом за смяна на кормилни щанги взимат толкоз, може с позлатен ключ да ми ги навие. А за реглажа може да използват нанороботи, ама иначе цените са разумни :mhihi: .Че тотал сметката 2накрайника с 'ремонт на рейката' е 300лв. ок, добре че си ги откопавам от двора и нямам грижи :shock:

Малко впечатления и от мен за този сервиз. Аз ходих в сервиза на К. Величков.
И като се почна:
1. Два амортесьора Билщайн В4.
2. Ударни тампони.
3. Прашници и маншони.
4. Четири кормилни накрайника.
5. Тампони от Е32 750 на кривите носачи.
6. Горивен филтър.
7. Реглаж.
Цялата операция беше извършена от един човек и трая около 4ч и 30мин.

Като теглихме чертата всичко ми излезе 554лв. плюс работата с отстъпките.

Хареса ми работата и отношението на майстора към колата ми. Подходи много сериозно и внимателно към ремонта.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Фев 2008, 13:19

Аз мойта (ако се наложи) предимно я карам в "D&S Motors" в Люлин 1... вярно, взимат малко скъпичко, но поне майсторите там (ма си отделни хора за окачване, диагностика и т.н.) знаят кво правят... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 18 Фев 2008, 13:26

аз БМВ -то си не давам никои да го бара :twisted:
и знам закво :idea:
когао го правя аз си го правя с мерах :uups:
само познавам едно момче на което бих си го оставил да го прави и знам че ще го направи както трябва,а другите гледат да ти вземат парите гледат да позамажат нещата и хич не ги ебе :twisted:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Фев 2008, 13:46

stambo_81dg написа:аз БМВ -то си не давам никои да го бара :twisted:

Тва ако беше компютър и аз щях да съм така.... ма като не разбирам достатъчно... все на някой трябва да се довериш :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 18 Фев 2008, 14:36

Mollov написа:
stambo_81dg написа:аз БМВ -то си не давам никои да го бара :twisted:

Тва ако беше компютър и аз щях да съм така.... ма като не разбирам достатъчно... все на някой трябва да се довериш :)

аз пък на компа нищо немоа му се сетя само повърхностно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 23 Фев 2008, 10:22

Mollov написа:Аз мойта (ако се наложи) предимно я карам в "D&S Motors" в Люлин 1... вярно, взимат малко скъпичко, но поне майсторите там (ма си отделни хора за окачване, диагностика и т.н.) знаят кво правят... :)

опраделено това са хората ;) спестиха ми сумати пари,няма да ходя при единаците тарикатчета дето ти съсипват колата :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 24 Фев 2008, 0:02

за софия ... колега sachs и Явор ..... никой друг ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d

Мнение от GANUK » 27 Фев 2008, 11:47

rado_rf написа: Малко впечатления и от мен за този сервиз. Аз ходих в сервиза на К. Величков.
И като се почна:
2. Ударни тампони.
3. Прашници и маншони.
6. Горивен филтър.
7. Реглаж.
Хареса ми работата и отношението на майстора към колата ми. Подходи много сериозно и внимателно към ремонта.

Радо, къде е серзиза на К.Величков?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 27 Фев 2008, 13:52

GANUK написа:
rado_rf написа: Малко впечатления и от мен за този сервиз. Аз ходих в сервиза на К. Величков.
И като се почна:
2. Ударни тампони.
3. Прашници и маншони.
6. Горивен филтър.
7. Реглаж.

Радо, къде е серзиза на К.Величков?
.......ъгъла на бул. К. Величков и бул. Стамболийски - до сградата на СТАНТЕК! Това е втория сервиз на ХЕЕД"91
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ