Добавка на PRO-TEC!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: G31 530d, G01 M40d

Re: Добавка на PRO-TEC!

Мнение от Dodo 155 » 24 Авг 2011, 11:41

Да споделя моето мнение от добавката за гориво (дизел).
Не съм имал проблеми с двигателя и т.к. ползвам превантивно добавки, когато зареждам в БГ, реших да пробвам Про-Тех.
Наблюденията ми са следните след, около 300 км:
1. Двигателят все едно работи по-равно и тихо.
2. Когато е включен климатикът - преди работеше сякаш по-твърдо, докато сега не се усеща. Става въпрос за празния ход.
3. Разходът ми падна с около 0.5/100 градско (от 12-13/100 на 11.5-12/100). Сравнявам с предходното зареждане, когато пак имаше жеги и т.н.
Колата я зареждам само на Лук-Ойл и то основно от 2 места, където си зареждам другата лична и служебната.
За последните 3-4 год. нямам оплаквания, освен че разходът в БГ е по-голям с 2/100 отколкото в Гърция, примерно.
Добавката я сипах при поредното зареждане празно-пълно (винаги зареждам до-горе), така че не е работила в по-концентрирана среда.
Не знам дали ще свърши работа ако има запушена дюза, но превантивно мога да я препоръчам на 100% :yes:
За мен Про-Тех е качествен, както и Кастрол (ТДА), който го ползвам зимата, за да съм сигурен, че ще запаля при -15 :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Re: Добавка на PRO-TEC!

Мнение от ka4i » 25 Авг 2011, 7:55

Благодаря на всички! Маслото е купувано от колега от форума и съм чел много положителни коментари за това, което продава! Май съм се филмирал излишно! Благодаря още веднъж!!!
Изображение

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ