Годишен Технически Преглед - Важна информация!
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Годишен Технически Преглед - Важна информация!
Бумърчето написа:Чета,чета и пак чета разни мнения за камери отговорности и всичко много хубаво ама камерите не ме снимат като чупя BMW-то като минавам през дупките разсипани боклуци по пътища и магистрали(на Хемус например чакъл и то два пъти)тва не се снима нали и няма на кого да се оплачеш.Във Варна позволената скорост за преминаване през дупките определена от кмета е 0.00км/ч.При това положение трябва ДЪРЖАВАТА да плаща за преминаване на преглед(нали знаете защо е създадена - като сиплащаш данъците тя да се грижи за теб) за да не умираме от условията които тя ни предоставя!!!!!
Приятелчета след всяка дупка сте за преглед. АЗ влизам за преглед 3 до 5 пъти в годината при приятелчетата ми. Просрочих малко и за 4-5 месеца сумата на първо четене е 800 кинта като не правя компромиси.Платил съм си данъка,купил съм винетка,платил съм си гражданската отговорност,изплащам каското,минал съм легално преглед,зареждам бензин-всичко влиза в държавата(данъци,акцизи и то сериозни.Питам защо след солидна сума като данъци и акцизи трябва да платя данък шибани пътища за момента 800 вече кървави пари.Ако не го направя ставам убиец и тва само за 4-5 месеца(няма да изброявам частите отнася се за предницата)
Проста сметка: данък:258лв.;гражданска:180лв.;винетка:67лв.;преглед:40лв.;бензин:10-15000км/година ,приблизително половината от цената на литъра като акциз(а го ползвам доста за удоволствието волна птичка ако ме разбирате) и за половината година данък шибани пътища в сервиза: 800лв на първо четене...?останалата година????????колко ли??? А харчим пари за камери къде ли не а пък липса на маркировка;необезопасени пътища;зарязани пътища с дупки като гробове в истинския смисъл,смлени мантинели от1-2 години,виждал съм смляно чисто ново окачване за около 2000лв. потрошено с 60 км/ч извънградско и казах на човека че е виновен защото не е карал с 0.00км/ч както препоръчват КАТ
Кви прегледи за колко време и кой ще ми ги плаща?????? Камери- глупост къв контрол и на кого трябва да има я се замислете малко??????????
евалата за мнението! съгласен съм с теб напълно! не са един или двама пострадали по тия дупки по пътищата ни. проблемът е че парите които ние всички щофиращи в БГ. даваме под формата на данъци не отиват по предназначение, и докато ние БЪЛГАРСКИТЕ ШОФИРАЩИ не направим нещо по въпроса ще продължаваме да си трошим колите и само да псуваме. Предлагам да се направи един масов протест в софия на дадена дата да кайем, пред министерството.. ама да се съберем всичките съфорумници там..да им се изсипем 50-60 000 души и да дадем глас на нещото което тормози цяла България. дреболия е.. да се оправят пътищата, но е важна стъпка в нашето развитие, а и кой от нас би имал нещо против да си кара колата яко по пътища без дупки. Това си е наше право подяволите.. кви са тия винетки, кви са тия глупости..лоши знаци.. липсващи маркировки и дупки които предизвикват верижни катастрофи. никоя нормална държава и народ по тоя свят не толерира нещо такова! масов протест..спираме да си плащаме данъците всички..нали се сещате че ако го направи 1 човек, ще е нищожно.. ако го направят 50 000- 100 000 си е национално явление вече. единството прави силата!
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ