Сервиз за БМВ в Пловдив има ли?
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gosho_d
- Потребител
-
- Кара: E34->Е39->Е38
Re: Сервиз за БМВ в Пловдив има ли?
MaxMeyer написа:Тия от НайсиКар също не ми ги хвалетеНе съм от Пловдив но от там си купих колата и в НайсиКар правих проверка на ходова част и комп.диагностика.Направиха ми списък с части за смяна на стойност 1248лв и 363лв за труд
![]()
.Както и да е аз колата я купих и се прибрах в Плевен ,след което се оказа че нито водната ми помпа е за смяна нито кормилната щанга (перфектни са) нито датчици за накладки както твърдяха от сервиза.Пък и човека от автокъщата ми разправя как са оплюли друго BMW което продал а било хубаво.Човека се съгласи да идем там защото колата която взех си личеше че е много запазена и аз настоях за НайсиКар
.Само за справка,тук нещата които можах си смених сам а тези които не можах майстор ми взе 60лв за труд.
(363лв
![]()
)
Дет се вика, трябва да черпиш за тази "диагностика"

На мен едно време като купувах Е34-ката не откриха спуканата глава, изпусналите амортисьори и други неща, за които не се сещам че сравнение с главата бяха евтини... и после 3 бона назад само за да мога да я карам, заради тия... меко казано НЕКАДЪРНИ БОКЛУЦИ... и ако продължа с епитетите ще съм за бан...

Последна промяна gosho_d на 20 Окт 2013, 11:47, променена общо 2 пъти
Re: Сервиз за БМВ в Пловдив има ли?
ЛЮБАКА, без значение мнението на стенли, който не е с акъла си. Аз само там си поддържам колата и съм мн доволен!
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ