Сервиз за БМВ в Пловдив има ли?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E34->Е39->Е38

Re: Сервиз за БМВ в Пловдив има ли?

Мнение от gosho_d » 02 Ное 2010, 20:33

MaxMeyer написа:Тия от НайсиКар също не ми ги хвалете :mhihi: Не съм от Пловдив но от там си купих колата и в НайсиКар правих проверка на ходова част и комп.диагностика.Направиха ми списък с части за смяна на стойност 1248лв и 363лв за труд :kuku: :shock: .Както и да е аз колата я купих и се прибрах в Плевен ,след което се оказа че нито водната ми помпа е за смяна нито кормилната щанга (перфектни са) нито датчици за накладки както твърдяха от сервиза.Пък и човека от автокъщата ми разправя как са оплюли друго BMW което продал а било хубаво.Човека се съгласи да идем там защото колата която взех си личеше че е много запазена и аз настоях за НайсиКар :roll: .Само за справка,тук нещата които можах си смених сам а тези които не можах майстор ми взе 60лв за труд. :mhihi: (363лв :kuku: :bang: ) :mhihi:

Дет се вика, трябва да черпиш за тази "диагностика" :mhihi:
На мен едно време като купувах Е34-ката не откриха спуканата глава, изпусналите амортисьори и други неща, за които не се сещам че сравнение с главата бяха евтини... и после 3 бона назад само за да мога да я карам, заради тия... меко казано НЕКАДЪРНИ БОКЛУЦИ... и ако продължа с епитетите ще съм за бан... :maad: :maad: :maad:
Последна промяна gosho_d на 20 Окт 2013, 11:47, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Re: Сервиз за БМВ в Пловдив има ли?

Мнение от latrel » 16 Ное 2010, 18:06

ЛЮБАКА, без значение мнението на стенли, който не е с акъла си. Аз само там си поддържам колата и съм мн доволен!

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ