Помогнете! Сервиз във Варна???

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Мнение от zorobg » 28 Юни 2009, 1:03

Ами ако става дума за пари, не са проблем за мен, колкото и да ти е странно!!!
Ама за толкова години ВИЕ сте първите които ми "предлагате" да ми изчистите стъпково моторче, сваляйки ми всмукатения колектор!! Тези к......и номера ги прилайте на галфони по-големи от Вас и от ВАШАТА реклама. А и ако ми предлагате услуга с която МОЯ АВТОМОБИЛ трябва да работи и ПАЛИ като твоята ( ВАШАТА ) 7-ца... е няма нужда-и камшиково запалване ще свърши по-добра работа от колкото центровката на Вашата любима 7-ма серия.
Радвайте се на щастието, което сте постигнали и количеството клиенит , които имате, защото те изобщо не са много ( съдейки по наплива, който имаше пред "сервиза Ви", т.е. ... една ваша Е30 и една 7-ма серия ) и по начина, по който рабоите няма и да са повече от това, което видях, т.е. една кръгла нула!!!
В коментара за сервиза Ви, казах, че не искам да накърнявав никого, но ... дърпате ме за езика.
Желая Ви успех и никакви клиенти, които обичат и ценят своите автомобили!!!!
А по отношение на това дали сам си поправям возилото...струва ми се, че "благодарение на Вас" ще се налага все по-често да връщам назад във времето, когато и това правех ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 28 Юни 2009, 15:55

zorobg написа:Ами ако става дума за пари, не са проблем за мен, колкото и да ти е странно!!!
Ама за толкова години ВИЕ сте първите които ми "предлагате" да ми изчистите стъпково моторче, сваляйки ми всмукатения колектор!! Тези к......и номера ги прилайте на галфони по-големи от Вас и от ВАШАТА реклама. А и ако ми предлагате услуга с която МОЯ АВТОМОБИЛ трябва да работи и ПАЛИ като твоята ( ВАШАТА ) 7-ца... е няма нужда-и камшиково запалване ще свърши по-добра работа от колкото центровката на Вашата любима 7-ма серия.
Радвайте се на щастието, което сте постигнали и количеството клиенит , които имате, защото те изобщо не са много ( съдейки по наплива, който имаше пред "сервиза Ви", т.е. ... една ваша Е30 и една 7-ма серия ) и по начина, по който рабоите няма и да са повече от това, което видях, т.е. една кръгла нула!!!
В коментара за сервиза Ви, казах, че не искам да накърнявав никого, но ... дърпате ме за езика.
Желая Ви успех и никакви клиенти, които обичат и ценят своите автомобили!!!!
А по отношение на това дали сам си поправям возилото...струва ми се, че "благодарение на Вас" ще се налага все по-често да връщам назад във времето, когато и това правех ;)
Господин zorobg ти като дойде при мен каза,че си ходил във Варна карс и ,че са ти вземали 200лв и накрая колата ти пак си меняла оборотите,а аз ти казах,че ще ти струва 50лв да ти почистя стъпковото моторче,дросела и да проверим да не ти е спукан колектора.А ти явно си разбрал че за тези пари ще ти почистя само стъпковото моторче.Ти 7цата недей гледа,а гледай как ще оправиш твоята.На мен която кола ми трябва си работи.Ти zorobg в кое време дойде в сервиза ми?Май беше 12?Знаеш ли че хората в Европа почиват?И Какво ми нареждаш тука-май забрави как влезе в сервиза и викаш добре като мине почивката ще дойда.....Разбирам да бяхме ти правили колата,за да говориш така.И ква е тая злоба човешка с тез прокълнания :evil: Ти за моите клиенти и моите коли не бери грижа а гледай себе си :idea: Като гледам какво пишеш и като те видях в сервиза пълната нула си ти.Искам за комплиментите да ти благодаря лично на 4 очи :!: За допълнение ще кажа че аз като собственик на автосервиз уважавам обслужването във Варна Карс,защото те са най-добре обучени за ремонт на нашата марка.За цените им -защо не?Всеки си знае колко е вложил в своя бизнес.Остани си със здраве и ако имаш очите ела ми кажи в лицето всичките змии дето избълва

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 28 Юни 2009, 20:48

Ако обичате,разправяйте се на Л.С. :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Мнение от zorobg » 29 Юни 2009, 13:39

[quote="bmwdriver"]Ако обичате,разправяйте се на Л.С. :!:[/quote
Прав си колега! Това е последното, коеот ще напиша по тази тема и прекратявам. просто дърза да уточня нещо.
Така е, казах ( но на теб-собственика на сервиза, а на един от работниците ), че съм бил във варна карс и там са СА МИ СВАЛИЛИ КОЛЕКТОРА И СА СМЕНИЛИ ГАРНИТУРИТЕ!!!!! Аз от вас, няколко пъти подчертах, че искам САМО да ми изчистите стъпковото моторче и дросела и цената обявена от Вашия работник беше за тази услуга. Също така Вашия работник сам си каза, че за почистване на стъпковото моторче ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА МИ СВАЛИ КОЛЕКТОРА, защото той иначе не знаел как става и мен ме питаше до сега как са го правили!
А относно нещата, които съм изписал, поне имам доблеста да ги напиша и да не се крия и да използвам подставени лица за да разпитват и подпитват.
За твоя информация! Колата ми в момента работи идеално и то срещу ... 20 лв! В сервизите на БМВ почистването на стъпковото и дросела са рутинни операции, които се правят ( трябва да се правят ) винаги при закачане към компа!
приятен ден на всички.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 29 Юни 2009, 16:38

zorobg написа:А относно нещата, които съм изписал, поне имам доблеста да ги напиша и да не се крия и да използвам подставени лица за да разпитват и подпитват.
За твоя информация аз не съм поставено лице.Аз съм шефката на сервиза.Разпитах те така от гледна точка на следното.Няма БМВ което да дойде и аз да не го запомня.Спомням си,че излизах когато ти спря.От там нататък вече нз какво е станало.Дошъл си,питал си ,заминал си.ОК.И след коментара ти попитах работниците дали си спомнят някво бмв за ремонт на еди ко си.....и се светнах.Питах те от какво не си доволен с единствената цел да не би монтьорите ми да са сгафили с нещо.Не виждам нищо нередно в това,че са те попитали как са ти правили ремонта до в момента.И аз съм питала клиенти как ви изправят джантите и съм получавала отговор-еми как с чук?Така че няма срамно да питаш.Нали знаеш,че човек се учи докато е жив и умира ненаучен.Та цялата ми идея в разпита не беше да те уплювам както ти направи.И при цялото писане аз заставам плътно зад тях,защото не може да отидеш на ресторант,да попиташ как приготвят пържолата и те да ти кажат на барбекю,а ти да кажеш-а тъй не става.Баси малоумниците в тоя ресторант.Мама ми е казала,че пържолата става само на тиган ;)

И моето писане е до тук.Няма смисъл да изпадам в излишни спорове.Хората са казали:
Погледни ме с едното да те погледна с двете ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46,330D,300 bhp
Мечтае да кара: 535 D

Мнение от викентии70 » 17 Юли 2009, 7:04

Здравейте,колеги!Искам и аз да разкажа нещо за Варна Карс или как се казват там!Няколко пъти ходя там/защото просто не зная къде да отида на друго място/и съм много недоволен.Миналата година се развали стартера и закарах колата във Варна Карс.Казаха да я оставя и отидох да си върша работата.Обадиха ми се след 2 часа и казаха,че колата пали,но ще ми сменят тампоните под купето!?Тия тампони си ги бях купил и подготвил за смяна,но по-нататък,но те ги видели в багажника,събрали 2 и 2,решили да не останат капо и ще ги сменят.Казах им,че колата ту пали,ту не пали и има проблем в стартера-отговориха,че ще я задържат до др. ден.На другия ден ми звънят и ми казват,че стартера е готов и тампоните са сменени!?НЕ СЪМ давал заявка за тампони въобще!Няколко месеца преди това поисках да ми направят диагностика на колата/току що я бях придобил/,казаха ми,че имам нагорял капак на клапани и от там ще губя масло/изпарявало се/.Понеже нямах 700 и кусур лв. да сменя тоя капак,започнах ВСЕКИ ден да си следя маслото и оттогава 3 пъти сменям масло/и ми остана навик да си го следя поне 2 пъти в седмицата/,но колата не губи грам масло.Интересното е,че когато спра на светофар,виждам как излиза пара отпред капака,но не е от охл.система.Единственото,което не работи по колата е климатика,когато спра за повече от минута в много горещо време,но когато съм в движение-работи нормално.Още една подробност за Варна Карс:попитах дали е нормално да се чува това просвирване на турбото между 900 и 1800 оборота и приемчика каза,че не е нормално и нещо е минало през перката,тя се е изкривила и трябва да се смени в техния сервиз или да си търся сервиз за турбота и там да ми я изправят.Добре де,какво означава сервиз?!Нали ако може нещо да се поправи трябва така да се постъпи!Мисля,че всеки,който малко от малко си има хабер от тая работа може да си смени нужната част с нова!Не съм свикнал да ме правят на глупак и се обадих в Мюнхен и попитах,защо на оторизиран от тях сервиз,цените на частите и услугите са около 2 пъти по-високи от колкото в Германия или поне от останалите магазини в Бг.Човека ми отговори,че единствения сервиз,оторизиран в България се намира в София,даде ми тел.:+359 29 766 500;и още един тел. в Германия за поръчка на части:+49 89 353 510.Имах 'приключение' със сервиз нагоре към Каменар за смяна на задни дискове и накладки-след това нямах ръчна и при смяната на носачите и след това реглаж на предницата волна остана на около -15% наляво.Не е кой знае какво,но дразнят такива дребни неща.Току-що научих за тоя сервиз на Краси-"КОРАДО" и ще отида там за някои неща,но поне вече знам,че има някой,който поне го е грижа за колата/БМВ де/.Някой беше ми казал и за Мимо до Колхозния пазар на "Кракра",но досега не съм имал някакви проблеми след гореописаните.Освен тия неща имах и сблъсък с "АУТО ФИНЕС".Оле-мале!!!Но да не досаждам повече!Ако някой иска да му разкажа-да,но толкова ми е още прясно,че засега не искам да се сещам.Само ще кажа,че вече спрях да си плащам КАСКО-то заради тях.
Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 17 Юли 2009, 7:46

викентии70 написа:Току-що научих за тоя сервиз на Краси-"КОРАДО" и ще отида там за някои неща,но поне вече знам,че има някой,който поне го е грижа за колата/БМВ де/.Някой беше ми казал и за Мимо до Колхозния пазар на "Кракра",но досега не съм имал някакви проблеми след гореописаните.Освен тия неща имах и сблъсък с "АУТО ФИНЕС".Оле-мале!!!Но да не досаждам повече!Ако някой иска да му разкажа-да,но толкова ми е още прясно,че засега не искам да се сещам.Само ще кажа,че вече спрях да си плащам КАСКО-то заради тях.
здравей.Аз съм Краси.Само да уточня,че сервиза вече не се казва Корадо,а M POWER ;) Телефона ми е отдоло.Ще помогнем с каквото можем :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Нат » 13 Авг 2009, 17:55

Здравейте!
Да споделя и моето мнение.Варна карс си има и положителни страни,специализирин сервиз е това все пак!Просто реалността в България е такава,че на много длъжности има неподходящи хора,поставени по роднинско-приятелска линия.Та те чакат да свърши работният ден и не им е присърце работата,но има и друга част хора,които харесват това,което правят независимо от пренебрегването и са всеотдайни.Ако попаднеш на вторите,няма да имаш проблем с поддръжката на автомобила си!
А и в този сервиз не ми се вярва да си вземеш превозното средство с подменена съществена част от трансмисията!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 3.0sd
Мечтае да кара: по често

Мнение от RuM6n » 15 Авг 2009, 10:40

[quote="
,но има и друга част хора,които харесват това,което правят независимо от пренебрегването и са всеотдайни.Ако попаднеш на вторите,няма да имаш проблем с поддръжката на автомобила си!

Кои са тези хора? Кажи им имената.

Потребител
Аватар

Мнение от Нат » 17 Авг 2009, 22:15

Ами Жоро,коректен е! :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525 TDS Touring
Детайли за колата: Всички екстри за модела без автопилот(още). Иначе като допълнение колата е с вграден блутут за телефон, ДВД на предните подглавници и нивомат

Мнение от joker_11 » 23 Авг 2009, 10:33

Ако си от Варна, отиди при Цоков. Сервиза му се намира зад АУДИ до затвора. Кътил е и си разбира от работата.. Има техниката и уменията сервизът му!

Потребител
Аватар
Кара: 320 2.2 купе
Мечтае да кара: М3

Мнение от icaka875 » 23 Авг 2009, 15:29

Здравейте, някой ползвал ли е Др.Колор. Наскоро ходихме там с Х5 2007г. за смяна на накладки - оказа се ,че имат БМВ софтуер и хора които са доста на ти с тази марка.

Потребител
Аватар

Мнение от nigoda » 24 Авг 2009, 21:44

icaka875 написа:Здравейте, някой ползвал ли е Др.Колор. Наскоро ходихме там с Х5 2007г. за смяна на накладки - оказа се ,че имат БМВ софтуер и хора които са доста на ти с тази марка.

Определено в D-r Color има хора , които обичат БМВ и разбират от БМВ !!

Потребител
Аватар

Мнение от Нат » 25 Авг 2009, 14:40

къде се намира това-д-р колор :roll:

Потребител
Аватар
Кара: 320 2.2 купе
Мечтае да кара: М3

Мнение от icaka875 » 01 Сеп 2009, 2:46

Нат написа:къде се намира това-д-р колор :roll:

Колега не ме бива в обясненията затова пуснах гугъл да видя дали излиза адрес и тел.на сервиза... излизат...както и много връзки с мнения на клиенти..както позитивни, така и негативни - както за всичко в бг.
Аз лично съм ходил там с две коли едната за смяна на консуматив другата за бояджийски услуги и останах доволен и от отношението и от качеството....
Така,че ако решиш google it... и успех с ремонта!

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ