НЕКОРЕКТНИ АВТОМИВКИ !!!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: НЕКОРЕКТНИ АВТОМИВКИ !!!

Мнение от Club BMW » 24 Дек 2008, 19:00

kubica написа:.......

Мислех да я прабвам тази автомивка, но след прочетеното не бих стъпил там. Често минавам покрай нея и виждам, че има и хубави коли и като колегата щях да се подлъжа и сигурно щях да съжалявам и аз.
Направило ми е впечатление, че на повечето автомивки си вършат работата според колата, а цената е еднаква за всички.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Дек 2008, 19:44

тази мивка, скрита в горичката при пазарчето иван вазов, е на Иво Арсов, често се хвали с това, че мие колите на балканстар и камор ауто по изложения, та цените са много надути, мен също са ми казвали 220 лв. за пастиране, след като пастираха колата ми добави "220 лв. но без ДДС" :) и така си платих като поп, понеже колата вече беше направена, много кофти е и отношението с клиентите и т.н. :)
No bling at the Ring

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 25 Дек 2008, 12:14

Това нещо може да се случи само и единствено с препарати боклуци.Аз лично си мия колите-имам си водоструйка,към нея имам пулверизатор в който се налива безконтактния препарат и тя си го разрежда.Използвам само и единствено препарати NERTA.Скъпи са но си заслужава всяка стотинка.Колата ми досега няма и 1 петно,пяната не изсъхва!!!.Нямам повредени лайсни и тн.След като е измия с безконтактния препарат нанасям и вакса(тя е като препарат и се нанася като безконтактния),мия и колата ЛЪЩИ,което не може да се случи с ръчно миене.Аз съм много голям манияк на тема чистота и мога да кажа че съм мил коли колкото миячите по мивките!!!Лично аз повече ръчно кола не мия!!!!!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 30 Дек 2008, 9:07

bobih написа:Само една мивка ГАЗКОМ !!! 8)

:) :yes:

Поне в района на Младостите..

На Семинарията на Джеймс Баучър не ходете на мивката, нищо че мият доста лъскави коли. Ходил съм 2-3 пъти по неволя и ми надраха джантите с някаква мръсна гъба...
Трябва да даваш на момчетата на ръка и да те познават , за да ти измият колата по-внимателно и старателно...
stay tuned
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i 97

Автомивки

Мнение от epacep » 31 Дек 2008, 13:23

Колеги аз мия колите си на газком в младост 1 зад билата. Много са добри там ... малко се бавят но си заслужава. До сега съм нямал проблем с тях. Пробвайте и дано да останете доволни.
Daniel Damyanov
GSM: 0897974446

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 07 Яну 2009, 12:44

аз сам си мия колата и от вън и вътре колко и да е мръсна марку4а гъбката и няма проблеми :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 10 Яну 2009, 16:25

Колеги мийте си колите особено по новите с Еко препарати само! Аз ходя в Люлин преди била - Евростандард май се казваха ее ами трябва да Ви кажа,че там мият супер и момчетата се стараят с всяка кола!!
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 10 Яну 2009, 21:13

xerial написа:Колеги мийте си колите особено по новите с Еко препарати само! Аз ходя в Люлин преди била - Евростандард май се казваха ее ами трябва да Ви кажа,че там мият супер и момчетата се стараят с всяка кола!!

:yes:

И аз я мия предимно там и обикновено съм доволен.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Яну 2009, 19:36

xerial написа:Колеги мийте си колите особено по новите с Еко препарати само! Аз ходя в Люлин преди била - Евростандард май се казваха ее ами трябва да Ви кажа,че там мият супер и момчетата се стараят с всяка кола!!

Мивката се казва "Евростил" и наистина пипат доста добре... намира се преди БИЛЛА, като идваш по булеварда от центъра, точно срещу заведение "Адашите" :)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 22 Яну 2009, 18:36

Аз колите от такива съображения не си ги карам по мивки - ама живея в къща. Вярно - стари бараки са, ама взимам един препарат за съдове (от тея със защита за ръцете - нямат и 1лев) и стига за 10-ина измивания - преди го разреждах, ама от скоро започнах да го нанасям директно на гъбата. Не знам дали предния собственик или в чужбина са ми съсипали е34-ката, ама гланц (лак явно) няма - където я докосна с кабела на подвижната лампа остават страшни черти. Лятото ще взема да я лакирам и само контактно - с гъбата и маркуча...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 22 Яну 2009, 23:12

Аз ползвам автомивката на АРГОГРУП... Намира се на околовръстното точно срещу гумаджията след Бистришко шосе като отиваш към Бизнес парка... Ползват качествени препарати и не се щадят пари за нищо... Отделно с това получаваш течност за чистачките и ароматизатор... Мил съм си колата безконтактно там и съм много доволен... Не матира нищо...Въпроса е препарата да е добър....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 23 Яну 2009, 14:58

На мивката в Хаджи Димитър до Мелницата мият уникално :idea: иначе когато имам време си чипкам моята вкъщи :) така както аз си я чипкам никъде другаде не могат да я измият ;)
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 ТДС

Мнение от vaaseetoo » 23 Яну 2009, 15:05

Аз съм от Слатина и ходя на 2 места едното е в хаджи димитър на линийте до меницата! а другото има една нова от няколко месеца и там съм ходил 10-тина пъти до ОМИКСА малко преди неч посока подуяне!!
Казвасе 60 secunds нещо такова супер са за 18 лв некво вип миене с восък и колата става като нова :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 28 Яну 2009, 15:52

Emilio написа:На мивката в Хаджи Димитър до Мелницата мият уникално :idea: иначе когато имам време си чипкам моята вкъщи :) така както аз си я чипкам никъде другаде не могат да я измият ;)

Моята кола само там я карам на автомивка и съм много доволен, дори без бакшиш те познават.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

===

Мнение от zliat71 » 17 Фев 2009, 20:50

ще бъда кратък.АКО мразите някой пратете го в Дружба-2 на 200м от Практикер под ресторант НИАГАРА има една мивка-Перфекто на по голем кенеф не сам попадал.А и управителя им е един очилат травестит че как не го убих като ми прецака боята просто незнам.после 150 лв.за пастиране дадох. :bang: :bang: :bang:
Не е важно какво говорят зад гърба ти Важното е като се обърнеш всички да мълчат
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ