Диагностика - "ДАРУ КАР" или "КАМОР" ?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от ПЕХЛИВАНИН » 18 Ное 2008, 12:02

zvetiko написа:Колеги,искам и аз да помоля да кажете къде да закарам колата на диагностика-свети ми постоянно лампата на еърбека.Интересува ме сервиз където ще реагират правилно-в Дару ще ми вземат 200лв. за диагностика и ще кажат ,че половината кола е за смяна.Предполагам ,че и Камор са същите.Нека някой ,ако е решил този проблем да каже къде. ;)

колега имах същия проблем със светещ еърбек и ходих в дару кар и чак на третия път ми го оправиха, след три диагностики от който платих две мисля че към (60-70 лева е диагностика на електрониката)
и всеки път правиха нещо различно. Първия път правиха колана нещо,вточия път правиха куплонга на колана, а третия път направо ми разглабяха седалката и ровичкаха нещо за което ми взеха 90 лв. При всяко правене ми угасваше за по седмица две после пак светне направо бях побеснял и последния път викам на приемчика докога ще го правим тоя еърбек, другия път като дойда със светещ какво ще правиме и приемчика вика най нагло"еми ще правим нещо друго" От тогава съм малко разочарован от дару кар! За щастие не е светнал повече, ама докога :)
грам не се рабира с търсачката :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 18 Ное 2008, 12:47

Никакъв Камор ако питате мен - ходих на диагностика за светнала лампа на емисиите (жълтата-двигателчето), направиха диагностиката и направо смениха клапана, взеха ми 160 лева общо и казаха че това е бил проблемът, други проблеми колата няма и т.н. Точно на другия ден лампата пак ми светна.....така че в Камор повече кракът ми няма да стъпи!!!
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 Е39 M52B20

Мнение от Karlo » 18 Ное 2008, 18:26

Абе какво да ви кажа, според мен основния проблем на тези "официални"
сервизи е не ценовата политика, а приложението й, и най-вече качеството
на облсужването. Много често се налага да комуникирате с леко
неприятни, да не кажа нещо по-страшно хора, които даже и не си дават
вид на заинтересовани. Темповете на работа могат да вбесят и най-търпеливите.
Нормално е цените да са по-високи (естествено, правят доста изцепки
от веме-навреме), ама поне да може човек хем да се чувства
комфортно и сигурно, хем да не се чака толкова време за елементарни
операции (при празен сервиз :mhihi: ).
Така че - там аз ходя само когато стаа въпрос за много тънки
операции, които със сигурност на друго място крият повече рискове.
А и плюс това дилърите дават и гаранция, което все е нещо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW Addiction » 19 Ное 2008, 8:34

bubsa написа:Пич звани му към 13-14 часа че обикновенно седи до късно в сервиза и идва към обяд в сервиза.
Пиши после дали си доволен.

Благодаря ти.

За съжаление обаче вече 2 дни не мога да се свържа с него (дори и в периода 13-14 ч.), а съм звънял почти по 4-5 пъти и в понеделник и вторник... Не знам, може би е затрупан с работа човека и не вдига на непознати номера, ако знае че няма да може да поеме нова работа... :roll:

И днес ще продължа да го търся !

Лошото е че времето ми поизтече, утре ще трябва да гледам (може би за последно) колата и да решавам, а аз още не съм намерил къде да я мина.... а както може би усетихте не съм от София... а пък в крайна сметка, даже не се обадих в Дару или Камор (дори да е на сляпо) да си резервирам един час за всеки случай... абе грозна история, никаква не я свърших май с намирането на сервиз за диагностика....

Айде дано този бачо Кольо ми вдигне днеска и да може да погледне колата утре забързо, че иначе не знам... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW Addiction » 19 Ное 2008, 20:53

BMW Addiction написа:
bubsa написа:Пич звани му към 13-14 часа че обикновенно седи до късно в сервиза и идва към обяд в сервиза.
Пиши после дали си доволен.

Благодаря ти.

За съжаление обаче вече 2 дни не мога да се свържа с него (дори и в периода 13-14 ч.), а съм звънял почти по 4-5 пъти и в понеделник и вторник... Не знам, може би е затрупан с работа човека и не вдига на непознати номера, ако знае че няма да може да поеме нова работа... :roll:

И днес ще продължа да го търся !

Лошото е че времето ми поизтече, утре ще трябва да гледам (може би за последно) колата и да решавам, а аз още не съм намерил къде да я мина.... а както може би усетихте не съм от София... а пък в крайна сметка, даже не се обадих в Дару или Камор (дори да е на сляпо) да си резервирам един час за всеки случай... абе грозна история, никаква не я свърших май с намирането на сервиз за диагностика....

Айде дано този бачо Кольо ми вдигне днеска и да може да погледне колата утре забързо, че иначе не знам... :confused:

И днес не успях да се свържа... :confused:

И понеже май ме поотказахте от Дару и Камор, а и ужасно закъснях със записването, започнах спешно да търся друг сервиз...

От форума намерих добри отизив за "Блейз"...
http://blaze-auto.com/

Дано да са добри наистина, на сайта им пишеше че се занимават само (или преобладаващо) с BMW... Пича от фирмата ми каза, че покриват на 90 % тестовете на Камор и Дару и разликата е че не могат да препрограмират борд компютри... но аз така или иначе нямам такъв...

Ако някой може да сподели нещо за тях ще съм благодарен... наистина се бях навил за Никола, но просто не успях да се свържа се него... :confused:

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ