оферти зимни гуми на Маргел, Диана и НОВО: автоцентър Европа

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 12 Окт 2008, 8:41

Nukem написа:
Мен тия ми изглеждат съмнително...Някой пробвал ли ги е? А и ако гумите са с някой праисторически DOT...кво правим?

И на мен ми се виждат съмнителни,нещо цените са много ниски и наистина като ти ги стоварят с някакъв дот 0202 ужас!

Поръчах си летните от там. Около десет дена е доставката. Най-добре е да се плати с банков превод, а не с кредитна карта, защото може да ги почКте 2-3 месеца :mhihi: . Дот-а си беше наред, сега не ми се ходи до колата, но май бяха 0208. Гумите, сумарно (4 гуми) ми излязоха 200 лв по евтино от най-евтините (за същия модел става въпрос) които намерих тук в БГ. Също така имате 30 дена payback, ако нещо гумите не са наред.

Denev написа:
barty написа:195/65 R15 91T WINHAWK - ФАЕРСТОН 85,76 лв

Тия верно ли са толкова :shock: , много евтинки бе, да не са с некъв стар ДОТ!

Ами не е лошо да се видят. Да не се окаже че са опасани със зелена ивица. :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 12 Окт 2008, 21:36

barty написа:Не знам дали са стари, не ми остава време да ходя до Дианата но мисля да взема гуми от един сайт, пуснат по-горе

В Дианата са си кожодери. На всичкото отгоре те гледат все едно си им длъжен. Такова надменно и арогантно държане съм срещал единствено в Д&N. Гумите които си бях харесал си ги купих от кварталната гумаджийница. Дадоха ми каталога момчетата, казаха да почакам 20мин. и готово. Даже си спестих по 30 кинта на гума. Бахти и измамниците, бахти и чудото.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Аватар
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: E36 - 318

http://www.rudy96.com/

Мнение от ilialazarov » 22 Окт 2008, 14:10

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Re: http://www.rudy96.com/

Мнение от Georgieff » 22 Окт 2008, 16:29

ilialazarov написа:http://www.rudy96.com/

Скъпо, скъпоооо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 23 Окт 2008, 5:06

Скъпо, скъпоооо, ама много скъпоооооо :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99' Е39 520i M52B20TU

Мнение от thunderl » 23 Окт 2008, 19:57

Нека този пост не бъде възприман като реклама от модераторите.

Въодушавен съм и искам да изкажа задоволството си от услугите на avtogumi.bg. Въпреки, че бях мнителен към този тип фирми в началото, вече и им свалям шапка. Направиха за мен множество компромиси и са супер дружелюбни и разбрани хора. Трябваше да изчакам внос 10-12 дни за гумите си, защото точно тези ги нямаха в наличност. Нямах възможност да присъствам при монтажа (на празни джанти ми ги монтираха, че още е топло за зимни гуми) и трябваше баща ми да се занимава. Гумите са ги сложили много бързо и баща ми предаде само суперлативи за техните професионализъм и отношение. Вчера си ги разгледах гумите (Fulda Kristall Montero 2) - с дот 3108 бяха и на пръв поглед нямат никакви забележки.

Пожелавам на тази фирма да се разрастне и никога да не разваля нивото на услугата по стар нашенски обичай. Такива хора ми дават надежда, че в страната ни най-накрая ще има качествено и евтино обслужване където клиента да се чувства като цар! С чиста съвест ги препоръчвам на роднини и приятели, както и на колегите от форума.

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 23 Окт 2008, 21:01

И аз съм доволен от обслужване/цена на автогуми . бг, обаче дот-а на гумите, които ми доставиха, е прекалено стар. Иначе цената е ок. Едва ли пак ще ги ползвам, но пък и от България няма гаранция какво ще ми монтират.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thunderl » 24 Окт 2008, 9:59

msi200 написа:И аз съм доволен от обслужване/цена на автогуми . бг, обаче дот-а на гумите, които ми доставиха, е прекалено стар. Иначе цената е ок. Едва ли пак ще ги ползвам, но пък и от България няма гаранция какво ще ми монтират.

Аз специално ги попитах преди поръчка. Казаха, че всеки ДОТ преди 2007 се указва специално във сайта като поръчваш със скобки до името на гумата...Така, че просто трябва да се гледа? Твоите с какъв дот бяха и кога е било това? Аз до колкото знам дот 07, 08 е ОК за зимни гуми...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 24 Окт 2008, 11:18

thunderl написа:
msi200 написа:И аз съм доволен от обслужване/цена на автогуми . бг, обаче дот-а на гумите, които ми доставиха, е прекалено стар. Иначе цената е ок. Едва ли пак ще ги ползвам, но пък и от България няма гаранция какво ще ми монтират.

Аз специално ги попитах преди поръчка. Казаха, че всеки ДОТ преди 2007 се указва специално във сайта като поръчваш със скобки до името на гумата...Така, че просто трябва да се гледа? Твоите с какъв дот бяха и кога е било това? Аз до колкото знам дот 07, 08 е ОК за зимни гуми...
И аз съм си поръчал ,чакам ги вторник-сряда ,ще видим какво ще стане.
обичам BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 24 Окт 2008, 12:26

Еми и аз специално попитах, и на мене така ми казаха каквото и на тебе, ама гумите са края на 2006:( То ако гумата е съхранявана правилно, не е толкова страшно.

A гумите вчера ми ги монтираха.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thunderl » 24 Окт 2008, 12:30

Ами не знам, аз лично, ако ми бяха докарали гума с дот преди 0107 сигурно щях да ги върна. Особено при положение, че се бях разбрал с тях да си платя кеш при монтажа, а не онлайн. Иначе сте прави, че при добро съхранение не е толкова страшно.

От друга страна те поръчват от западни складове и може би понякога се случват недоразумения с техните доставчици.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 30 Окт 2008, 18:39

Да се похваля и аз доидоха ми гумите и на мен в срока които казаха и съм доволен от хората.
обичам BMW

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 30 Окт 2008, 20:06

Аз и летните и зимните си ги взех от Маргел.

Зимните ми струваха 827 лева Гудиър Ултрагрип 7 - 205/60/16

Гледайте и къде са произведени щото това има значение за цената, така ми обясниха...

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 30 Окт 2008, 20:53

Аз купих зимни НОКИАН с размер 225/45/17 на цена 261 лв бройката с безплатен монтаж .... мисля, че цената е доста добра :)
нови с нов ДОТ директно от вносителя ... пловдивска фирма която има дистрибутор в София ... някой ако има интерес да ми пише ЛС
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 05 Ное 2008, 20:19

Да споделя и аз мнението си за този сайт.Гумите,които бях поръчал ми пристигнаха около 2 седмици след превеждането на сумата по банков път.Освен,че бяха произведени преди 2 години се оказа,че са и много криви,колата цялата ми се тресе при над 110-120 кмч,ходих на 2 гумаджийници,защото сметнах ,че на първата не са ми изправили джантите и не са балансирани гумите,но се оказаха криви гуми. :evil:
Не бих дал нито лев повече за гуми от този сайт просто спеделям мнението си.Вие сами си преценявайте
:!:
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ