Летни гуми Vredestein vs Pirelli
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Летни гуми Vredestein vs Pirelli
Колеги колебая се между 2 модела гуми:
Pirreli P Zero Nero
Vredestein Ultrac sessanta
Моля ако имате впечетления от въпросните модели да ми дадете съвет.
Pirreli P Zero Nero
Vredestein Ultrac sessanta
Моля ако имате впечетления от въпросните модели да ми дадете съвет.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Не съм кой знае какъв специалист,но от това което съм чул знам,че на Вредещаин са им много хубави зимните гуми,но не и летните.
Така че аз бих предпочел Пирели
Така че аз бих предпочел Пирели

- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Мога да ти препоръчам GOOD YAER exellence /225х55х16/- много съм доволен вече второ лято съм с тях. Мека гума с несиметрична шарка и се държи много добре.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз съм много доволен от F1, но честно казано тва са единствените нови гуми, с които съм карал. Така че нямам голяма база са сравнение
А освен това са най-красивите
Само ми се струват шумни? Или си внушавам?
П.С. Междудругото намерих този сайт май е съвсем нов:
http://www.barzgumve.com/start.html
Скоро го гледах този онлайн магазин и цените са адски примамливи, много ме беше яд, че нямаше доставка за България. Сега даже са направили БГ версия с безплатна доставка за БГ. А като цени аз където и да съм питал много по-високи цени са ми давали. Мисля да си поръчам скоро от там и ще пиша впечатления.
Good Year Eagle F1 235/45/17 (като за нас) са по 240лв/бр с доставката, което е супер според мен. Ти по колко ги пазари?

А освен това са най-красивите

Само ми се струват шумни? Или си внушавам?

П.С. Междудругото намерих този сайт май е съвсем нов:
http://www.barzgumve.com/start.html
Скоро го гледах този онлайн магазин и цените са адски примамливи, много ме беше яд, че нямаше доставка за България. Сега даже са направили БГ версия с безплатна доставка за БГ. А като цени аз където и да съм питал много по-високи цени са ми давали. Мисля да си поръчам скоро от там и ще пиша впечатления.
Good Year Eagle F1 235/45/17 (като за нас) са по 240лв/бр с доставката, което е супер според мен. Ти по колко ги пазари?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Няма грижи. Това е огромна верига от онлайн магазини по целия свят. С много продажби. Мой приятел от германия си е пазарувал от там и всичко е ток.
Интересното е, че преди 3-4 седмици го видях същия сайт пак от линк от форума, но нямаше доставка за България още и мислих да ги поръчам до Гърция при роднини и да отида да си ги взема, а сега за щастие са добавили и България.
При първа възможност поръчвам от там и ще напиша впечатления.
Интересното е, че преди 3-4 седмици го видях същия сайт пак от линк от форума, но нямаше доставка за България още и мислих да ги поръчам до Гърция при роднини и да отида да си ги взема, а сега за щастие са добавили и България.
При първа възможност поръчвам от там и ще напиша впечатления.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Аз съм с Vredestein Ultrac и съм доволен. Не съм привърженик на скорости над 180, щото си возя семейството. Мога да кажа, че колата се държи с тези гуми доста добре и са определено са безшумни. На мокро също не създават проблеми. Приемуществото им пред Pirreli P Zero Nero е, че са по-евтини и возят по-меко (225/55/16). Возят по-меко и от зимните ми GoodYear Ultragrip 7 205/65/15, колкото и да е учудващо. А съм и с окачване - пакет за Източна европа - по-твърда возия.
С двве думи - не са The Best, но са от много добрите.
С двве думи - не са The Best, но са от много добрите.
Колега аз сложих по евтини гумета но чисто нови за лятото "Firenza" сега навлизат на пазара дъщерна фирма на Йокохама и сам много доволен ама МНОГОо за 225/45/17 дадох 169 лв за гума след дълго мислене и не съжелявам. НО нямах избор
НО ако си решил, Пирели по-добре

НО ако си решил, Пирели по-добре

Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ja написа:...А за Ф1 на Гудиър някой има ли какво да каже, понеже вчера взех такива но нямам още впеяатления?
Мдааа, 2-ри комплект сменям. това говори ли ти нещо?

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Колеги, а за Bridgestone Potenza RE050A какво ви е мнението?
Гледам, че при тестовете на ADAC за 17" гуми са на челна позиция заедно с PZERO NERO, а в site-a, който b2 ни показа (огромно БЛАГОДАРЯ, човече
) са на доста прилична цена?
Гледам, че при тестовете на ADAC за 17" гуми са на челна позиция заедно с PZERO NERO, а в site-a, който b2 ни показа (огромно БЛАГОДАРЯ, човече

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ