Гуми
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Гуми
Някой знае ли що за гуми са марката Tiger? Един ми обяснява че били добри и сравнително евтини, но на мен ми се виждат прекалено евтини за да са добри 205/60 или 65 беше/ 15-ки 97 лв летни
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Аз специално съм чувал, че горе-долу стават, ама не са от най-добрите. За цената си май били добри. Нека някой, който е по-запознат да каже 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
мисля че марангони зета бяха пак на такива или много близки пари но по добри от тигара
но не са много по скъпи около 100лв бяха
но не са много по скъпи около 100лв бяха

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
В крайна сметка какво ви е мнението, чистак бърсак нови, но посредствена марка, както каза колегата животни разни
Или топ гуми като Дънлоп, Континентал, Мишлен и няколко японски
, но примерно на 1 сезон (това как ще се разбере нямам идея
)
Ко ша кажете? Според мен ако са читави втория вариант е по-добър, аз лично 4 години търкалях един континентал (205/55/16 с борд) ми нема грешка гумата, нито спукано, нито балон и си останаха прави с 3мм грайфер накрая ги махнах, щото беше опасно вече

Или топ гуми като Дънлоп, Континентал, Мишлен и няколко японски

Ко ша кажете? Според мен ако са читави втория вариант е по-добър, аз лично 4 години търкалях един континентал (205/55/16 с борд) ми нема грешка гумата, нито спукано, нито балон и си останаха прави с 3мм грайфер накрая ги махнах, щото беше опасно вече

Mens sana in corpore sano
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
gotcha написа:В крайна сметка какво ви е мнението, чистак бърсак нови, но посредствена марка, както каза колегата животни разни![]()
Или топ гуми като Дънлоп, Континентал, Мишлен и няколко японски, но примерно на 1 сезон (това как ще се разбере нямам идея
)
Най-добре чистак бърсак Дънлоп, Континентал, Мишлен и няколко японски та да ти е мирна главата, освен ако не ги палиш само

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Zaho
-
-
Мое мнение е че гумата е много важен фактор за поведението на автомобила на пътя и затова аз вече не бих спестил пари за гуми при никакви обстоятелства особено за ежедневно каране като знам какви испълнения се правят чат пат
А стане ли време за пилене 10 мин и съм с железните джантички с ниски 15-ки за пилене

А стане ли време за пилене 10 мин и съм с железните джантички с ниски 15-ки за пилене

- gotcha
- младши ентусиаст
-
Захо няма спор за това брат, но повечето хора не могат да извадят над 150лв за гума... по-точно за скъпа гума
Та по тоя повод ми беше въпроса... ново ама измислена марка или старо ма топ ъф дъ поп 

- Zaho
-
-
аз бях със зимни мишелин алпин втора ръка но си взех после някакви италиянски маи бяха Маранголи (несъм сигурен дали това е то4ното име) чисто нови и бяха наи ефтините 16-ки зимни и да ти кажа съм 1000 пъти по доволен от втората ръка мишелинки защото и аз преди бях на мнение по добре маркови втора ръка вместо нови наи ефтините
но си промених меннието От опит!
Макар, че то втората ръка е на какви случиш

Макар, че то втората ръка е на какви случиш

- gotcha
- младши ентусиаст
-
Мерси бате точно това исках да чуя от опит някой да каже...
Вярно, че то втора ръка може да е галош, ама може и на 1 сезон да е и карана малко... така че на квото случиш
И пак да повториме, че гумата е най-важния консуматив и не трябва да се подценява - живота ни зависи от тях!
Вярно, че то втора ръка може да е галош, ама може и на 1 сезон да е и карана малко... така че на квото случиш

И пак да повториме, че гумата е най-важния консуматив и не трябва да се подценява - живота ни зависи от тях!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ