Какви са цените в Дару за...
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KickingKing
- ентусиаст
-
Какви са цените в Дару за...
Lok-Tar!
Трябва да сменям масла, филтри и т.н. та някой има ли представа как стоят нещата в Дару. Ето какво ми трябва
- Масло 6,5л
- Маслен филтър
- Бензинов филтър
- Въздушен филтър
- Филтър климатик
Ако има някакви допълнителни такси може да ги споменете
Трябва да сменям масла, филтри и т.н. та някой има ли представа как стоят нещата в Дару. Ето какво ми трябва
- Масло 6,5л
- Маслен филтър
- Бензинов филтър
- Въздушен филтър
- Филтър климатик
Ако има някакви допълнителни такси може да ги споменете

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Нормалните цени + 100% надценка са цените в Дару.
Тези неща ще ти ги сменят във всяка нормална масларница.
Тези неща ще ти ги сменят във всяка нормална масларница.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Да ама проблема, е че на две места ми дават различни цени за различните филтри и при тва немам представа никва за марката к'ва да е...
Да ама проблема, е че на две места ми дават различни цени за различните филтри и при тва немам представа никва за марката к'ва да е...

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
[quote="bmwdriver"]Нормалните цени + 100% надценка са цените в Дару.
Тези неща ще ти ги сменят във всяка нормална масларница.[/quo
да бе да 1000 процента що говорим глупости.маслото бмв колкото струва при вари толкова струва и при дару.10 тина лева наливно и 15-тина в бутилки.филтрите сравнени с бош имаха разлики един два лева нагоре и надолу.в нормалната масларница първо няма масла на бмв,и ако има те са на същите цени.мобил и кастрол в дару са на цени както уи на другите места.труда може да е по скъп,съгласен съм.само че съм имал случаи вземам филтър от едно място сменям маслото на друго,филтъра не става ходи сменяй,врщай се кел файда че е по-евтино.това всичкото за бмв е36 318тдс.вземам оттам и консумативи за рейндж ровър и вервайте ми са по евтини от вари.
Тези неща ще ти ги сменят във всяка нормална масларница.[/quo
да бе да 1000 процента що говорим глупости.маслото бмв колкото струва при вари толкова струва и при дару.10 тина лева наливно и 15-тина в бутилки.филтрите сравнени с бош имаха разлики един два лева нагоре и надолу.в нормалната масларница първо няма масла на бмв,и ако има те са на същите цени.мобил и кастрол в дару са на цени както уи на другите места.труда може да е по скъп,съгласен съм.само че съм имал случаи вземам филтър от едно място сменям маслото на друго,филтъра не става ходи сменяй,врщай се кел файда че е по-евтино.това всичкото за бмв е36 318тдс.вземам оттам и консумативи за рейндж ровър и вервайте ми са по евтини от вари.
за частите най лесно справка ще получиш на страницата на дару,само трябва да знаеш номера на частта,но това го има във форума като инфо.оттам може да видиш и дали има наличност на търсената част.мноо полезно.
и не ми говорете че не е кеф всичко по колата да е бмв(консувативи,масла и т.н.).последната делавера е лятната течност за чистачките.едни патрончета концентрат стигат за 5 до седем литра вода и струва само 4 лева.ходете и намерете много по ниска цена за толкова литри.за качеството на тази от бмв няма кво да се говори.
и не ми говорете че не е кеф всичко по колата да е бмв(консувативи,масла и т.н.).последната делавера е лятната течност за чистачките.едни патрончета концентрат стигат за 5 до седем литра вода и струва само 4 лева.ходете и намерете много по ниска цена за толкова литри.за качеството на тази от бмв няма кво да се говори.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
kluves написа:последната делавера е лятната течност за чистачките.едни патрончета концентрат стигат за 5 до седем литра вода и струва само 4 лева.ходете и намерете много по ниска цена за толкова литри.за качеството на тази от бмв няма кво да се говори.
Абе ти чуваш ли се какви ги приказваш. Из цяла София има лятна течност по 1,99 1:3 все разрежда. Кое му е на далавера в Дарукар?
А, и ми обясни моля те, как да проверя парт номера на БМВ маслото, че много ме заинтригува тази опция

- KickingKing
- ентусиаст
-
Thorn-Ka!
Е убаво ама аз не съм го намерил... Иначе ми е ясно къде да търся парата... Ма ноемра не нам
kluves написа:за частите най лесно справка ще получиш на страницата на дару,само трябва да знаеш номера на частта,но това го има във форума като инфо.
Е убаво ама аз не съм го намерил... Иначе ми е ясно къде да търся парата... Ма ноемра не нам

TheBoss написа:kluves написа:последната делавера е лятната течност за чистачките.едни патрончета концентрат стигат за 5 до седем литра вода и струва само 4 лева.ходете и намерете много по ниска цена за толкова литри.за качеството на тази от бмв няма кво да се говори.
Абе ти чуваш ли се какви ги приказваш. Из цяла София има лятна течност по 1,99 1:3 все разрежда. Кое му е на далавера в Дарукар?
А, и ми обясни моля те, как да проверя парт номера на БМВ маслото, че много ме заинтригува тази опция
е явно аз съм балъка с тази течност.твоята излиза разредена 50 стотинки на литър(с неизвестно качество) а тази на бмв(за качеството е ясно) излиза 57 стотинки.деба тия седем стотинки,ще ги дам само за да знам че по колата нещата са качествени.бъди сигурен че маслото бмв също има номенклатурен номер просто не го знам.след 10 дни сменям масло и ще го пусна.но това не значи че няма такъв номер.нали не си представяш склад на бмв в германия и ханс да вика :грюбер подай от нашто масло:.а делавера е защото тази течност в други опаковки и концентрации доскоро беше 7,5 лв.така че сега е на делавера.
KickingKing написа:Thorn-Ka!kluves написа:за частите най лесно справка ще получиш на страницата на дару,само трябва да знаеш номера на частта,но това го има във форума като инфо.
infoto не било във форума ето го сайта за частите
http://www.realoem.com/bmw/
след намиране на часта проверяваш наличността и цената на сайта на дару
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Na-Rok!
А има ли разлика м/у M50B20 и M50B20TU????
Някой има ли представа или филтрите са еднакви?
А има ли разлика м/у M50B20 и M50B20TU????
Някой има ли представа или филтрите са еднакви?

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Щото VIN-а ще го имам в понеделник... А сега искам да си направя сметката нали се сещаш
kluves написа:тук съм неподготвен.не знам.що не вкараш вина в горния сайт и ще излезе точно твойто бмв
Щото VIN-а ще го имам в понеделник... А сега искам да си направя сметката нали се сещаш

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
ами пичове като служител на дару кар ще ви кажа че в момента наливното 10w40-е 18лева литъра-говорим БМВ масло не кастрол
За филтъра -15,38 с ддс е за М50 с металната капачка!
Поздрави!
п.п: ако си обичате колите от личен опит ви препоръчвам да не ходите в Камор -коментара си го запазвам за себе си!
За филтъра -15,38 с ддс е за М50 с металната капачка!
Поздрави!
п.п: ако си обичате колите от личен опит ви препоръчвам да не ходите в Камор -коментара си го запазвам за себе си!
BMW Service Team
TheBoss написа:kluves написа:последната делавера е лятната течност за чистачките.едни патрончета концентрат стигат за 5 до седем литра вода и струва само 4 лева.ходете и намерете много по ниска цена за толкова литри.за качеството на тази от бмв няма кво да се говори.
Има номенклатурен номер, аз даже го бях извадил... Ако поровиш малко ще го намериш.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ