Изправяне на джанта...тая има ли някакъв шанс?
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Изправяне на джанта...тая има ли някакъв шанс?
Утре ще я занеса на майстора да я види ама все пак да питам ако някой са му правили нещо подобно!Аз като я гледам само за вторични става
Дали на някой са му правили някоя джанта в подобно състояние?Или да я нося на Айшо за алуминий

Последна промяна MOGY на 09 Апр 2009, 11:42, променена общо 1 път

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Жулнах я вчера малко в един бордюр...имам си аз закачка с него от доста време ама вече работите станаха лични
А и аз съм чувал такива изказвания че на парчета ги носели и ги правят ама много ме съмнява за това питам на някой дали са правили подобна

А и аз съм чувал такива изказвания че на парчета ги носели и ги правят ама много ме съмнява за това питам на някой дали са правили подобна

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- MOGY
- Obergruppenführer
-
l-s написа:Абе за задна ще стане
На тва се надявам
В линка на колегата има надежда

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Нема намиране там е проблема,малко са редки тия джанти.А тва ми е любимата джанта(като модел) и не ми се сменяват 

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Не бих карал с такава джанта.Представи си караш по магистралата с 150 и тя се разпадне.Или пък заварката изпусне някъде и гумата ти спадне точно когато не трябва.Може и след десет година да се случи това, а може и да не се случи, но аз лично не бих се оставил на късмета.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Re: Изправяне на джанта...тая има ли някакъв шанс?
Колега не се занимавай с глупости ,тази джанта може да ти създаде огромни главоболия ,виждал съм как се цепят от заварката

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
MOGY написа:Жулнах я вчера малко в един бордюр...имам си аз закачка с него от доста време ама вече работите станаха лични![]()

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тая джанта става само да идеш да я монтираш на некой шеф от пътното на главата!!! хвърли я-живота ти е по-скъп от джантата....
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Хох, все едно гледам моя BBS след челен сблъсък с Golf. Идентично покривена е. Аз съм се отказал да я изправям, не искам да се пречукам някъде... 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Бате сега звъннах на един приятел той работи в гумаджийница ама ми каза че повечето такива като я дадеш при тях те я носят при други да я оправят и ти взимат мноо пари та ми обясни .. ако знаеш къде е КЕНАР там по сливница и от кенар на горе тръгваш към "затвора" и от затвора по 1 еднопосочна уличка 200-300 метра ии там някаде правили джанти всякакви както по горе бяха писали "и на парчета да я занесеш ше я опраат" Стигнеш ли някаде при Кенар и Затвора каза че който и да попиташ там знаят къде се намира това с джантите
Успех!

Успех!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ