Летни гуми Vredestein vs Pirelli
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
За тоя Бриджстоун POTENZA много лоши отзиви съм чувал (ако някоя крава се из**кае на пътя нема да моеш да спреш и т.н.
легенди).
Както казват колегите Гуд Иър Ф1 са страшни гуми (карах един комплект на старата кола), но са по-скъпички от изброените в началото на темата.
Според мен Пирели е по-добрия избор - аз преди около 2 седмици като си слагах джантите щях да купувам точно такива пирели, но в последния момент си взех Мишлен Енерджи, защото съм карал с такива и бях доволен

Както казват колегите Гуд Иър Ф1 са страшни гуми (карах един комплект на старата кола), но са по-скъпички от изброените в началото на темата.
Според мен Пирели е по-добрия избор - аз преди около 2 седмици като си слагах джантите щях да купувам точно такива пирели, но в последния момент си взех Мишлен Енерджи, защото съм карал с такива и бях доволен

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Странна работа - според тестовете на ADAC Bridgestone Potenza RE050A са на първо място
http://www.adac.de/Tests/Reifentests/So ... eID=139680
Иначе аз купих колата миналото лято с Goodyear F1, но бяха доста износени и нямам обективен поглед върху тях. В сайта, който b2 даде са безбожно евтини, само 240 лв./бр.! Аз мислех да търся някакви асиметрични, ама щом казвате може пак Ф1 да взема, а и по-тънко ще мина
Някой друг да има лични впечатления от Bridgestone (в Диана доста ми ги хвалеха)?

http://www.adac.de/Tests/Reifentests/So ... eID=139680
Иначе аз купих колата миналото лято с Goodyear F1, но бяха доста износени и нямам обективен поглед върху тях. В сайта, който b2 даде са безбожно евтини, само 240 лв./бр.! Аз мислех да търся някакви асиметрични, ама щом казвате може пак Ф1 да взема, а и по-тънко ще мина

Някой друг да има лични впечатления от Bridgestone (в Диана доста ми ги хвалеха)?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз бях с потенца RE050 и съм доволен с изключение на возията!! много друса тая гума-много е твърда! сега сложих гудиър ф1 ама асиметрик-новият модел и нямам много впечатления ,щото не съм минал много километри ,но возенето се промени тотално. се едно смених окачването,а мойта 5ца е със спортно-свалено.
пирели карах на старата 5ца Р07 и съм много доволен до един момент-някъде към края на второто лято вече сдадоха като каучук и въпреки ,че имаше доста грайфер почнаха да не държат нито на сухо,нито на мокро.
аз бих дал глас за гудиъра,но асиметричният а иначе бих избрал пирелито пред вредщайна...
пирели карах на старата 5ца Р07 и съм много доволен до един момент-някъде към края на второто лято вече сдадоха като каучук и въпреки ,че имаше доста грайфер почнаха да не държат нито на сухо,нито на мокро.
аз бих дал глас за гудиъра,но асиметричният а иначе бих избрал пирелито пред вредщайна...
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Мойте са 2-ка MICHELIN и 2ка PIRRELI (предни) ии от PIRRELI-то не съм много доволен честно казано ... 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ