Сервиз в и около Бургас за ремонт на блъснато е34.

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Сервиз в и около Бургас за ремонт на блъснато е34.

Мнение от shengi » 24 Апр 2008, 8:32

Здравейте момчета. Незнам дали има някой фен на марката около и в Бургас, но някой знае ли каде там в околностите могат да оправят една е34-ка. Да я изпънат да я нагласят и боядисат ? Колата е с челен удар няма засегнато по коша и мотора и калниците. Преден капак и всичко което е пред мотора е леш маска брони радиатор воден греда ...., отзаде лява колонка на задниа прозорец и заден прозорец. Отзаде не е много фатално, а по предницата има и проблем с окачването май. Каде там работят съвестно и не вземат много суми. Благодаря ви предварително.Също така каде има там Морги да се купят ламарините втора ръка ..... Като оправим бимата ще почерпим.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 24 Апр 2008, 8:46

Отсреща КАТ има сервиз който изчукват боядисват , нямам впечтления от него, но за него се сетих първо.За окачването отиди на Фулдата те ще ти кажат най добре какво и има, вчера бях там - набързо ми остановиха 2 тампона и лява биеалета и то за 5 лева, човека ми прегледа всичко по предницата. А за подмяната им аз бих отишъл при МИТАКА на 5ти КМ. ли как се води тази област там, като влзеш по автокъщите, само напред докато стигнеш път с павета. там завиваш на дясно и питаш няйой те ще те опътят. За очукване боядисване и изправяне сигурно има и много други ,но не ми са е налагало да ходя и не ги знам много.
М-ду другото провери на моргата от пътя за сарафово към бургас която се пада в дясно, там има почети само BMW-та.
Последна промяна EcLipSeR на 24 Апр 2008, 8:51, променена общо 3 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

...

Мнение от shengi » 24 Апр 2008, 8:48

Благодаря ти за информацията.

Назад към Сервизно обслужване на БМВ