Възстановяване автостъкла

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Възстановяване автостъкла

Мнение от slav4o1 » 04 Фев 2008, 3:39

Ходих при един маистор в Хаджи Димитър където оправя пукнатини но му загубих телефона. Намира се както карате по Макгахан на 600-700м преди балканстар в дясно после веднага вляво и там в един гараж работи...някои да му има телефона че ми трябва и го загубих? Мерси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 04 Фев 2008, 3:53

Как се оправя пукнатина ? И до колко големина може да се оправи ... Че аз имам едно опелче вече е към 20 сантиметра пукнатината горе около огледалото за обратно виждане ... Дали се оправя само с НОВО или тоя майстор ги владее тея техники ... И до колко са качествени или си е просто компромис.
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 04 Фев 2008, 4:05

DirtySouth написа:Как се оправя пукнатина ? И до колко големина може да се оправи ... Че аз имам едно опелче вече е към 20 сантиметра пукнатината горе около огледалото за обратно виждане ... Дали се оправя само с НОВО или тоя майстор ги владее тея техники ... И до колко са качествени или си е просто компромис.
Ами неразбирам човек има си различни видове пукнатини тои ми ги заобеснява, моита имаше 7 см гледах какво прави и резултата е невероятен остава една точица (с размера на върха на игла) само от пукнатината. 20-тина лв беше услугата.

Назад към Сервизно обслужване на БМВ