Смяна масло - Дружба, Младост...наблизо!
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Смяна масло - Дружба, Младост...наблизо!
Можете ли да ми кажете къде могат да ми сменят маслото (аз си имам такова, както и филтър), но нека да е в Дружба или Младост, защото не искам много да я карам колата с това масло в момента. Може и Студенстки град (там сервизи не знам как са, май имаше Дунев)?
BMW only!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
1. Автокомплекс ГАЗКОМ, Младост, зад Била.
2. Камор, Младост 4, до АРЕНА-та
3. Масларницата зад бензиностанцията на КАТ
2. Камор, Младост 4, до АРЕНА-та

ProSpeed (http://www.prospeed.bg/pages/)
Ако ще слагаш Motul - там е мястото. Само се обади по телефона да си запазиш час.
Ако ще слагаш Motul - там е мястото. Само се обади по телефона да си запазиш час.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Re: Смяна масло - Дружба, Младост...наблизо!
amd написа:Можете ли да ми кажете къде могат да ми сменят маслото (аз си имам такова, както и филтър), но нека да е в Дружба или Младост, защото не искам много да я карам колата с това масло в момента. Може и Студенстки град (там сервизи не знам как са, май имаше Дунев)?
Приятелю моля те само недей да ходиш в сервиза, които е между Младост 1 и Дървеница-втория по посока Младост. Аз като теб отидох за смяна на масло и ги послушах да сменя и горивния филтър. Какви мъки само - един час чаках и накрая "механика-монтьора" изкара, че нафтовата помпа ми е развалена. А той, за да смени горивен филтър разкачи всички маркучи. Колата е дизел. Сега имам въздух в системата и трябваше да викам пътна помощ, за да я закарам в нормален сервиз. И винаги гледай какво пипат по колата ти , нищо че пише Клиентите да чакат отвън. Аз така се преебах. Ако го бях видял по-рано докато сваляше конзолата щях да му кажа да не я пипа, ама късмета такъв.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ходи в Проспийд... Там е най добре... В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ В ВИП СЕРВИЗ МЛАДОСТ 1!!!! Може и ГАЗКОМ....И там не е зле...Но най-добре първите които ти казах...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ICE написа:
Оранжевата сграда зад ЛукОйла на КАТ, доста бързо работят.

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ