Проблем с алармата

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compact E36 Individual

:)

Мнение от Graphite » 08 Юни 2007, 17:44

Съжалявам че пиша в тази тема по друг проблем, но искам да помоля тези от вас който казаха че имат автоаларма Серпи стар, ако мога да ги помоля да сканират,снимат(фото,телефон) или нещо от сорта инсталационната схема на самия модел, не е от голямо значение какъв модел е самата аларма, просто ми трябва схемата...но никаде не мога да я намеря..просто наскоро се сдобих с такъв модел аларма но просто не знам как да я сложа но така или иначе не ми се дават пари за инсталация в сервиз защото тя самата не струва толкова колкото ще ми вземат за слагането и :) така че ако някой може да ми помогне..ще му бъда много благодарен :) Благодаря :)

ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от [Georgi] » 08 Юни 2007, 21:10

Graphite написа:Съжалявам че пиша в тази тема по друг проблем, но искам да помоля тези от вас който казаха че имат автоаларма Серпи стар, ако мога да ги помоля да сканират,снимат(фото,телефон) или нещо от сорта инсталационната схема на самия модел, не е от голямо значение какъв модел е самата аларма, просто ми трябва схемата...но никаде не мога да я намеря..просто наскоро се сдобих с такъв модел аларма но просто не знам как да я сложа но така или иначе не ми се дават пари за инсталация в сервиз защото тя самата не струва толкова колкото ще ми вземат за слагането и :) така че ако някой може да ми помогне..ще му бъда много благодарен :) Благодаря :)

Първо мнение, дайте си схемата на алармата... Малко си ми съмнителен... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Graphite » 08 Юни 2007, 22:26

какво ще рече
дайте си схемата на алармата...
? не мога да разбера? алармата е модел Serpi Star GR40? нямам схеми или нещо от сорта..

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 09 Юни 2007, 9:44

Graphite написа:какво ще рече
дайте си схемата на алармата...
? не мога да разбера? алармата е модел Serpi Star GR40? нямам схеми или нещо от сорта..

Базикче бе момче... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Юни 2007, 10:57

добре де
аз стигнах до извода че явно тримера от вибрации и тн си променя стойността с времето
така че не е ли добър вариант да се залепи с нещо за да не може да се мести като се настрои?????
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

:(

Мнение от Graphite » 10 Юни 2007, 14:31

айде бе хора моля някой да помогне :help: :help: :help:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 27 Окт 2007, 20:52

Здравейте,
гледам че темата е за алармите и аз искам да задам един въпрос като се надявам да получа отговор.Моета е ENFORCER-с комфорт модул за вдигане на стъклата ,но напоследък е станала адски чуствителна и се включва и при най-малкият шум.Мен ми се струва,че някой датчик се е прецакал,защото като заключвам понякога не заключва от първият път и тряба по няколко пъти да отвориш и затвориш шофьорската врата ,за да прилепне хубаво и да може след това датчика да отчете и да загаснат плафонерите в купето .Принудих се да е направя на безшумно-само да заключва и да премигва. Търся някой който разбира от тези аларми за да ми е погледне!,но да е от Пловдив или Бургас ,защото сега съм тук ,а не чак в София.
Предварително Ви благодаря !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 27 Окт 2007, 20:56

Здравейте,
гледам че темата е за алармите и аз искам да задам един въпрос като се надявам да получа отговор.Моета е ENFORCER-с комфорт модул за вдигане на стъклата ,но напоследък е станала адски чуствителна и се включва и при най-малкият шум.Мен ми се струва,че някой датчик се е прецакал,защото като заключвам понякога не заключва от първият път и тряба по няколко пъти да отвориш и затвориш шофьорската врата ,за да прилепне хубаво и да може след това датчика да отчете и да загаснат плафонерите в купето .Принудих се да е направя на безшумно-само да заключва и да премигва. Търся някой който разбира от тези аларми за да ми е погледне!,но да е от Пловдив или Бургас ,защото сега съм тук ,а не чак в София.
Предварително Ви благодаря !

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ