Газов инжекцион за 320 ванос

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 03 Окт 2007, 8:08

Колкото и да го смятам, все си е около 25-30000 км избиването на газовата. В това число не включвам некадърно монтиране (това е стар автомобил - не знаеш къде ще пипнеш и какво ще счупиш), непрекъснатото увеличаване на цената на газта... а и тия пари ги даваш наведнъж, сметни им и лихва за периода на "избиване на газовата"... аз толкова време един автомобил не съм карал :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 03 Окт 2007, 12:08

BFM написа:Колкото и да го смятам, все си е около 25-30000 км избиването на газовата. В това число не включвам некадърно монтиране (това е стар автомобил - не знаеш къде ще пипнеш и какво ще счупиш), непрекъснатото увеличаване на цената на газта... а и тия пари ги даваш наведнъж, сметни им и лихва за периода на "избиване на газовата"... аз толкова време един автомобил не съм карал :confused:

Ами ако аз карам колата това ше рече максимум година някъде... А за една година на 1500лв лихвата ти е 60 кинта или 50 км има няма каране в града... Така че си струва инвестицията стига да ги имаш парите накуп... Макар че М50 си става на газ и с обикновенна газова но това е друг въпрос... Лично аз съм много доволен... Проблем съм нямал за 40 000км с обикновенна газова... Едни колектори все си мисля че съм ги избил за толкова време...
Изображение

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ