Майстор на рейки търся

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Майстор на рейки търся

Мнение от [Georgi] » 04 Авг 2007, 14:18

От известно време имам едно чукане в рейката. Всичко по ходовата част е бетон, ама как бръска във волана ... не е истина. Излезе ми мазолче на ръката дето стискам волана. Рейката НЕ тече (все още).

Някой да има опит с майстори за такъв ремонт? Червяк, ала-бала... Някой майстор да препоръчате, че всяка грешка ще доведе до големи разходи :confused:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Авг 2007, 15:52

само в меи,другите не стаат ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 04 Авг 2007, 19:33

Ако гребена е износен-само друга рейка :roll:
Иначе МЕИ - 11 блок ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Аватар
Кара: E34

Re: Майстор на рейки търся

Мнение от ivan. » 24 Авг 2007, 0:03

[Georgi] написа:От известно време имам едно чукане в рейката. Всичко по ходовата част е бетон, ама как бръска във волана ... не е истина. Излезе ми мазолче на ръката дето стискам волана. Рейката НЕ тече (все още).

Някой да има опит с майстори за такъв ремонт? Червяк, ала-бала... Някой майстор да препоръчате, че всяка грешка ще доведе до големи разходи :confused:
отпред от кам срана на бронята има ,,тапа'' развиваш я и под пружината подлагаш шаиба 1,5-2мм и си готов с натягането-срягаи я здраво

ентусиаст
Аватар

Re: Майстор на рейки търся

Мнение от [Georgi] » 24 Авг 2007, 9:06

ivan. написа:
[Georgi] написа:От известно време имам едно чукане в рейката. Всичко по ходовата част е бетон, ама как бръска във волана ... не е истина. Излезе ми мазолче на ръката дето стискам волана. Рейката НЕ тече (все още).

отпред от кам срана на бронята има ,,тапа'' развиваш я и под пружината подлагаш шаиба 1,5-2мм и си готов с натягането-срягаи я здраво

Беше ми изяден гребена в средата, така че варианта с подлагането отпадна. В средата не може да се подлага, защото после ще хванеш мускулна треска от навиване на геврека.

Оправен е проблема (нова рейка, втора ръка) :)

Назад към Сервизно обслужване на БМВ